A fehér nyári ruha 4 bámulatos variációja

fehér nyári ruha

Ha nyár, akkor napsütés – ha napsütés, akkor minél lengébb, világosabb színű öltözet! Bizony a kánikula perszelő napjai alatt sokan, akik valóban nehezen viselik a forróságot, még a saját bőrükből is kibújnának – ám, mivel ezt nem tehetjük meg, igyekezzünk minél okosabban felöltözni.

Jó választás a fehér nyári ruha

A fehér nyári ruha tökéletes választás, akik nem az időjárás mostoha viszonyaihoz igazítják a megjelenésüket, de emellett az esztétika oltárán is szeretnének áldozni. A „little black dress”, vagy a kedvenc kis feketénk testvére a fehér nyári ruha igényes választás annak a nőnek, aki nem szeretné a kisugárzása megítélését a véletlenre bízni.

fehér nyári ruha

A fehér nyári ruha hallatán nem kell feltétlenül a hófehérben gondolkodnunk, a törtfehér és társai ugyanis épp úgy szóba jöhetnek. A szín szinte mindenkinek jól áll, ha pedig még ráadásul a bőrünk is egészségesen napbarnított, nem is kérdéses, hogy elnyerjük a társaság figyelmét.

Mikor viselhető a fehér nyári ruha?

A fehér színű ruhát nemcsak a nagyobb volumenű események alkalmával ölthetjük magunkra, de ha jól választunk fazont, akár a hétköznapokra is megtaláltuk a tökéletes megjelenés kulcsát. Szerencsére manapság már rengeteg modell és fazon között válogathatunk, így a személyiségünk és az ízlésünk függvényében minden további nélkül meghozhatjuk az ideális döntést.

2020 nagy visszatérői kétségtelenül a fodrok!

fehér nyári ruha

Manapság már nemcsak a szoknyák lehetnek fodrosak, de tulajdonképpen minden, a ruhák ujjától kezdve, a vállrészükön keresztül, egészen a derekukig. Ezek a szettek inkább a bohókás ágát képviselik a divatnak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne találhatnánk komolyabb hangvételű fodros fehér nyári ruhát.

A másik nagy kedvencek idén a fodrok mellett a puffos ujjak

Ez a kétségtelenül nőies megoldás 2020 nyarának igazi slágere, így ha közel áll hozzánk a romantika, a fehér nyári ruhánkat ezen irányvonal mentén szemeljük ki. Az elegáns szandállal vagy a vagányabb sportcipővel is egyaránt viselhető puffos ujju ruha jó választás minden olyan hölgynek, aki a kislányos báját szeretné előtérbe helyezni.

Kell egy kis csipke

fehér nyári ruha

A fehér nyári ruha kifejezés hallatán sokak lelki szemei előtt a csipke jelenik meg, mint anyag. A csipke az örök szépség és kecsesség kézzel fogható megtestesülése, ám emellett rengeteg pozitív tulajdonsággal bír, többek között kényelmes viseletet biztosít a nyári fülledt napokon, illetve sokoldalúan alkalmazható.

A barátnős programra, a romantikus vacsorára vagy a családi összejövetelre, de még a parki sétára is beváltja a hozzá fűzött reményt, sőt, a sikert is előre borítékolja. Fejezzük be a listánkat még egy nagy visszatérővel, a gombos ruhával. A kisebb-nagyobb gombok a 90’-es években iszonyatosan nagy népszerűségnek örvendtek, és úgy tűnik, ez a popularitás most 2020-ban újra szárba szökken.

Az inkább sportos megjelenést biztosító gombos fehér nyári ruha passzol a stílusában ahhoz illő sneaker-hez vagy lapos szandálhoz is. Abban az esetben, ha a gardróbunk egyenlőre híján van a fehér nyári ruhának, eljött az idő, hogy kiköszörüljük ezt a csorbát.