A nagy szoknya kalauz, avagy mi az idei nyár legnagyobb slágere?

szoknya

A hölgyek, amióta világ a világ, elsődleges céljaik között tartják számon a férfiszívek rabláncra fűzését. A csábítás igazi mesterei bizony jól tudják, milyen eszközöket kell bevetniük annak érdekében, hogy az urak figyelme oda terelődjön, ahova kell. A bájos mosolyon és a sokat ígérő, mégis titokzatos tekinteten túl az igényes kiegészítők és a csodaszép ruhaköltemények is remek „partnernek” bizonyulnak a hatás fokozásában.

Rendkívül sokoldalú a szoknyaszoknya

Az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, a szoknya például még azokból a hölgyekből is kihozza az igazi nőt, akik inkább a vagány és a sportos stílus elkötelezett híveinek tartják magukat. Mai cikkünkben ezzel az időtlen darabbal fogunk foglalkozni, alapos vizsgálatnak kitéve az egyes típusokat. Nos, kezdjük is a cikkünket azonnal az egyik legnépszerűbb fazonnal, az A-vonalú szoknyával.

Miért is ez az egyik legpopulárisabb típus? A válasz egyszerű: mert szinte mindenkinek jól áll! Bizony, az A-vonalú szoknyák, a harangformájuknak köszönhetően a nagyon vékony és kissé telt nőkhöz is remekül passzolnak. A választott fazon mérete viszont nagy figyelmet igényel, hiszen ha túl rövid, vagy túl hosszú, könnyen elronthatjuk az összhatást.szoknya

Nos, tiniként érthető, hogy mindnyájan a rövid szoknyáknak szavaztunk inkább bizalmat, azonban felnőttként okosabb a térdig érő fazonok között mazsolázgatni, főleg, ha deréktájon és a combjainkon van némi többletsúly rajtunk. A vékony lábak ellenhatásaként az A-vonalú ruhadarab akkor váltja be igazán a hozzá fűzött reményt, ha a rakott kialakítást élvezi.

Egy másik kivételes szoknya típus

A képzeletbeli lista következő dobogósa kétségtelenül a ceruzaszoknya. Ezek a szorosan a testünkre simuló darabok azoknak nyújtanak tökéletes választást, akik vékonyak – ám szerencsére a kissé telt hölgyeknek is jól állnak, feltéve, ha a megfelelő méretű és anyagú felső kíséretében viselik azokat.szoknya

A karcsú hölgyek a ceruzaszoknyát akár a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő crop-topokkal is hordhatják, míg a telt idomokkal büszkélkedő nők inkább válasszanak az anyagában lenge, bő fazonú blúzt a szoknyához. Figyelem! Abban az esetben, ha a ceruzaszoknyának szavazunk bizalmat, elengedhetetlenül fontos kellő figyelmet szentelni a fehérnemű kiválasztásának is, hiszen nincs annál taszítóbb és illúziórombolóbb, ha a bugyi vonala –vagy akár az élénk színe- áttetszik a fölötte viselt anyagon.

Elő a mini-, midi- és maxi szoknyával!

A csinos lábakkal megáldott hölgyek nyugodt szívvel letehetik a voksukat a miniszoknyák mellett is, persze csak abban az esetben, ha az nem túl kirívó vagy, csúnya szóval élve, közönséges. A minik jól állnak az alacsonyabb hölgyeknek is, ami sajnos nem mondható el a napjaink egyik legforróbb darabjáról, a midi szoknyáról.

A midi, amint azt az elnevezése is remekül sejteti, általában a térd alatt ér véget. Jó hírként szolgálhat az alacsony nőknek, hogy a kellően magas sarokkal megáldott cipővel a midi is viselhető darabnak bizonyul, főleg, ha annak derékrésze magas.szoknya

Végül, de korántsem utolsósorban, érdemes néhány szót ejteni a sokak nagy kedvencéről, a maxiszoknyáról is. Nos, sajnos e tekintetben is az alacsonyabb lányok húzzák a rövidebbet, hiszen a maxi modellek sajnos összenyomják az amúgy sem túl sudár alakjukat, így a hétköznapok során jobb a számukra, ha elkerülik ezeket a kétségtelenül kényelmes viseletet nyújtó darabokat.

Mert bizony a maxiszoknya nagyon kényelmes! Általában légies anyagból készül, így a legforróbb kánikula napjain is szóba jöhet, emellett pedig ápol és eltakar. Igaz, a férfiak valamilyen homályos, a nők előtt értetetlen okból kifolyólag nem kedvelik, ha a párjuk ezt a modellt választja.