Divatos téli női ruhák és cipők

női ruha

Ha tél, akkor kabát. Hosszú, rövid, vastag, esetleg vékonyabb, mintás, színes vagy visszafogottan semleges. De mit húzzunk a lábunkra, ha beköszönt a december, és vele együtt a hideg zimankó? Maradjon velünk, és jelen cikkünkből megtudhatja, melyek azok a lábbelik, amelyek sikkesnek és mutatósnak számítanak idén télen.

Nos, azokon a szerencsés napokon, amikor nem szakad odakinn a hó és a hőmérséklet is elviselhető, egész nyugodtan előkaphatjuk a kedvenc sneakers-ünket a szekrényből. A sneakers-ek már jónéhány éve belopták magukat a szívünkbe, és jelen popularitásukat tekintve a népszerűségük a közeljövőben sem fog csökkeni.

Ezek a vastag talpú igényes kivitelezésű divatos cipők leginkább a sportcsukákhoz hasonlítanak, ám azoknál jóval strapabíróbbak és sokoldalúbbak is. A szóban forgó lábbeliket szinte bármihez felvehetjük, így akkor sem fognak a „furcsaságunk” miatt megmosolyogni az emberek, ha épp ruhához vagy elegánsabb kabáthoz viselünk sneakers-t.

Vadnyugati stílus.

noi ruha

2019 telén a bennünk élő vadnyugati cowgirl-nek is teret adhatunk, ugyanis idén a cowboy-csizmák garantáltan sok szívet fognak összetörni! Már 2018-ban is megfigyelhettük a vadnyugati stílus kacérkodását a vásárlókkal, ám ez a mostani tél valóban nagy mérföldkőnek fog számítani e tekintetben.

A csizmákat valószínűleg azok a hölgyek fogják előnyben részesíteni, akik szeretik a vadabb, vagányabb oldalukat megmutatni és nem félnek egyedinek lenni. A csizmák roppant sokoldalúak, hiszen remekül állnak a szoknyákhoz és a nadrágokhoz is.

Törpesarkú cipő.

A stiletto, azaz a törpesarkú cipő lesz az idei szezon koronázatlan kedvence. Miért? Nos, a válasz egyszerű. Ezeket az alacsony sarkú lábbeliket szinte mindenki viselheti, ám a rajongótábora leglelkesebb tagjai a kényelmet szeretőkből, a kismamákból és a magas hölgyekből kerülnek majd ki. Mivel nem lapos, ezért elegánsan nőies, de ezzel egyetemben kényelmes is, és ahogy már említettük, a magas termetű nők is sikkesen viselhetik a stiletto-kat.noi cipo

Persze azoknak sem kell búsulniuk, akik inkább a bakancsoknak szavaznának bizalmat- e fronton a meghökkentően világos árnyalat fog hódítani a zimankós napokon is. Mi a helyzet az egyéb kiegészítőkkel, mint például a mindig izgalmas táskák? Nos, kedves hölgyeim, nagy bejelentenivalónk van: idén télen könnyen megütheti az a személy a bokáját a divat világában, aki szeret rengeteg holmit magával hurcolni a hétköznapok során, ugyanis a kisméretű, aprócska táska fog trendinek számítani a szezonban. A színek tekintetében a táskák, csakúgy, mint a bakancsok, inkább a világos, élénk árnyalatokból kerülnek ki.