Egyberuha, ahogy azt Scarlett O’Hara megálmodta

egyberuha

Itt a tavasz! A jóidő beköszöntével egyre több hölgy bújik bele a kényelmes és divatos viseletet biztosító hosszú ruhájába. Az egyberuha néven ismert fazon idén elkápráztatja a rajongótáborát, ugyanis nemcsak színben nyújt változatos kínálatot, de a fazonok és a méretek tekintetében is roppant széles spektrumon mozgó palettával készült.

De miért is szeretik annyira a szebbik nem képviselői az egyberuhát?

Nos, a kérdésre nem nehéz válaszolni, a szóban forgó ruhanemű ugyanis amellett, hogy roppant komfortos viseletet nyújt, igazán nőies darab is, sőt, a télen ránk rakódott pluszkilókat is áldásosan elrejti, hiszen pont ott takar, ahol arra a legnagyobb szükség van – csípőtájékon. Az egyberuha emellett sokoldalúan felhasználható, hiszen a hétvégi kiránduláshoz, de az ünnepibb alkalmakhoz is remek lehetőséget kínál a tündöklésre.egyberuha

Lássuk, mi számít idén igazán sikkesnek az egyberuhák világában!

Idén nagyon divatosnak számítanak azok a modellek a divatvilág berkein belül, amelyek derékban húzottak. Ez nemcsak a szoknyákra és a nadrágokra igaz, de a szóban forgó fazonú ruhára is. A magas derékkal rendelkező elemek roppant elegánsak és optikailag karcsúsítanak is. A rétegelt, azaz az elnyújtottan fodros ruhák is nagy népszerűségnek örvendenek 2020-ban.

Ezek a különleges megoldással megalkotott darabok valósággal vonzzák a tekintetet, így emelve a társaság koronázatlan királynőjévé a viselőjüket. Idén egyébként a bevállalós hölgyek kicsivel többet is megmutathatnak a szép és rugalmas bőrükből az egyberuhák egy merészebb ágát képviselő fazonjának a segítségével. A pikáns kivágások azonban elsősorban most meglepő módon nem a dekoltázst érintik, hanem – szó szerint- minden egyéb területet.egyberuha

A hátat szabadon látni hagyó kivágások mellett nagyon divatosnak számítanak azok az egyberuhák, amelyek derékrésze van szabadon hagyva, de a merészebb hölgyek akár a mell alatt „lyukas” modelleknek is bizalmat szavazhatnak. Persze a legtöbb ilyen fazonú egység nem kihívó, a rejtett erotika azért minden egyes kollekció sajátossága. Ahogy az már csak lenni szokott, a 70’-es és a 80’-as évek nagy trendjei is visszaköszönnek idén, méghozzá a sokak által oly nagy becsben tartott párnázott vállrészek formájában.

Azt korábban már megemlítettük, hogy a ruhák közül többeket fog fodor-réteg borítani – azonban itt még nincs vége a történetnek. A fodros vállak egyébként nemcsak trendik, de roppant praktikusak is, hiszen a segítségükkel optikailag jóval keskenyebbnek tűnik a derekunk. Ha meg kellene neveznünk 2020 legnagyobb meglepetését, az a buggyos ujj lenne. A Scarlett O’Hara-t idéző csodaszép ruhaköltemények még a sportos stílust kedvelő hölgyekből is garantáltan kihozzák a nőiesség netovábbját.

Teljesen mindegy, hogy rövid vagy csuklóig érő ujjakról beszélünk, az egyberuhák ezen típusai levesznek mindenkit a lábukról – és kényelmes viseletet is nyújtanak, hiszen nem tapadnak a bőrre, ami a kánikula napjaiban igazán áldásos funkció.

Az idei év másik tutibiztos befutója a légáteresztéséről híres pamut anyagú öltözékegyberuha

Ezek a könnyed ruhaköltemények, mivel roppant légiesek, magasan skiccelt változatban aratnak igazán elsöprő sikert a szebbik nem képviselőinek a körében. Természetesen a feltűnő mintájukról híres horgolt ruhák sem maradhatnak ki a felsorolásból.

Az etno névre hallgató egyberuhák az egyediségükre oly büszke hölgyeknek nyújtanak ideális lehetőséget a tündöklésre. A derékban húzott, hippis ruhaköltemények mellett garantáltan nem lehet szó nélkül elmenni, így, ha egy kis extra figyelemre vágyunk, tökéletes helyen járunk a kívánságunkkal.