Estélyi ruha egyenesen a varrónőtől

estélyi ruha

Nem állítunk azzal valótlant, hogy a hölgyek minden alkalom kapcsán imádnak a rivaldafényben sütkérezni, ami különösen igaz a nagyobb volumenű bálok, esküvők esetében. A modern gondolkodású hölgy jól tudja, a precíz műgonddal megalkotott frizura és smink mellett az estélyi ruha az az elem, ami igazából előre borítékolja a sikert.

Abban az esetben, ha a számunkra fontos eseményre készülünk, két megoldás áll a rendelkezésünkre. Az első, – és talán ezt is választják a leggyakrabban a hölgyek-, hogy a barátnőnkkel kart karba öltve elinduljunk meghódítani a butikok, boltok világát. A másik módszer sokkal egyedibb és kreatívabb megoldást kínál a szépségre áhítozó nőknek, mégpedig a varrónő meglátogatásának a képében. Mi jelen cikkünkben az utóbbi módszernek kívánunk rajongókat gyűjteni.

Szögezzük le rögtön az elején!estélyi ruha

A varrónő olyan személyre szabott estélyi ruhával fog előrukkolni, ami garantáltan különleges lesz, és távol áll majd mindattól, ami a tömegcikkek táborát gazdagítja. A kérdés már csak az, milyen estélyi ruha szabásmintával állítsunk be a precízen dolgozó profi szakemberhez? Az ejtett vállas modellek szinte minden testalkathoz illenek, így akkor sem kell aggódni, ha has-tájékon van némi plusz feleslegünk.

Az átlapolós felső rész szépen kiemeli a dekoltázst, az A-vonalú szoknya rész pedig királynői kisugárzást kölcsönöz a delikvens félnek. Azok a hölgyek, akik hollywoodi csillogásra vágynak, maradjanak az imént ecsetelt ejtett vállas ruhaszabásnál, ám az estélyi ruha szoknya részét hagyják jobban kiteljesedni.

Estélyi ruha a fókuszban!estélyi ruha

Azok a szoknyák, amelyekből nem lett lespórolva az anyag, élhetnek az átlapolós megoldással, így keltve igazán felséges hatást, Hollywood aranykorát idézve. A merészebb hölgyek kérhetik a varrónőjüket a magasan sliccelt formavilág megalkotására is. A kevésbé bevállalós, mégis a figyelem középpontjába kívánkozó nőknek jó döntés megmutatni az egész hátat, míg azoknak a személyeknek, akik a letisztult elegancia hívei, a spagetti pántos formavilág a nyerő.

Sokan úgy vélik, joggal, hogy az ideális estélyi ruha tüllért és szaténért kiált. Ez igaz is, így bármelyik modellnek is szavazzunk bizalmat, az említett két anyagot bátran felvehetjük a kívánságlistánkra. Végül, de nem utolsó sorban az estélyi ruhához illő frizuráról is érdemes néhány szót szólni. Nos, e tekintetben azok a hölgyek a szerencsésebbek, akiknek hosszú a hajuk, ugyanis a feltűzött vagy felkontyolt hajzuhatag minden esetben beváltja a hozzá fűzött reményt, és igazi királynővé avanzsálja a hölgyeket.