Kedvenc kismama ruhák a gardróbból

ruha

A nő mindig nő marad, kortól függetlenül. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nos, azt, hogy a szebbik nem képviselői, bármilyen élethelyzetben szeretik magukat szépnek és divatosnak érezni. E két jelző áldásos hatásának a hiánya a leginkább az áldott állapotban érezhető – holott talán akkor lenne rá a legnagyobb szükségünk.

Nem kell ahhoz feltétlenül terhesnek lenni, hogy tudjuk, a várandóság bizony nemcsak móka és kacagás. Még akkor is, ha nem hányjuk végig a reggeleket, ha nem fáj krónikusan a fejünk, még akkor is, ha nem küszködünk derékfájással – a terhesség nem móka és kacagás! A test teljes átalakulása, a plusz 15-20 kilogramm bizony megviseli az embert – ezzel párhuzamosan viszont megnő az igény arra, hogy a tükörbe belenézve szépnek, ragyogónak, de –minimum- szalonképesnek érezzük magunkat.ruha

Kismama ruha változatok

Mi összeszedtünk néhány olyan ruha tippet, amelyek segítségével minden kismama divatosnak és nőiesnek érezheti magát! Az első kivesézendő ruházati elemünk a farmer, közelebbről a kismama farmer. A szóban forgó darab egyébként is nagy kedvenc, kortól és nemtől függetlenül, mivel változatossá teszi a megjelenést, és roppant sokoldalú.

A várandós hölgyeknek aktuális darabok pontosan olyanok, mint a „normális” farmer, annyi különbséggel, hogy a pocakot takaró puha, rugalmas övvel vannak ellátva, ami kitűnően elfér még a legvékonyabb pulcsi vagy blúz alatt is. Kényelmes, trendi viselet, amit akár a kilencedik hónap végéig is hordhatunk.

Fontos a rugalmas ruha kivitel

A másik nagy kedvenc, amit az áldott állapotban lévő hölgyek szívesen viselnek, az a leggings. Az említett ruhadarab, csakúgy, mint a farmer, nagyon sokoldalú, hiszen variálhatjuk ruhával, hosszabb felsőkkel vagy szoknyával, illetve rövidnadrággal is. Mivel az egyik fő tulajdonsága a rugalmasság, a terhes hölgyek egyszerűen imádják, hiszen sohasem nyomja a növekvő pocakjukat.ruha

Ha az időjárás megengedi, a mell alatt behúzott hosszú ruhák is beváltják a hozzájuk fűzött reményt, amennyiben várandósan is szeretnénk csinosan megjelenni. Egyébként ezek a lenge, A-vonalú ruhák nem kifejezetten kismamáknak készültek, hanem bárkinek, aki szereti a könnyed viseletet. A tavaszi és nyári ruhákat, kis variálással akár ősszel is viselhetjük, a már említett leggings-szel és egy kardigánnal megtámogatva.

Bónusz tipp: ahogy a pocakunk növekedni kezd, úgy válnak egyre kényelmetlenebbé a kedvenc ruhadarabjaink. A felsőnk alól kikandikál a derekunk, a nadrág nyom és szorít, így nem is csoda, ha jól esik azt kigombolva hordani. Ebben a helyzetben jön jól a kismamák nagy favoritja, a bandázs, ami tulajdonképpen egy széles, rugalmas, puha öv a ruha mellé.

Ezek a nagyra nőtt derékmelegítők roppant praktikusak, így nem árt azokból többet is beszerezni a terhesség 9 hónapjára. Nos, ahogy láthatjuk, nem ördöngösség szépnek és trendinek lenni ebben az időszakban sem, a lényeg úgyis kismamákra oly jellemző, belülről jövő, semmihez sem hasonlító ragyogás.