Maxi szoknya a nőiesség szolgálatában

maxi szoknya

Kellemesen szellős, komfortos viselet, nőiesen visszafogott, ráadásul a férfiak szívét is azonnal meghódítja. Természetesen a maxi szoknya az, amiről ilyen pozitívan nyilatkozunk. A szóban forgó ruhadarab azonnal előkerül a szekrény mélyéről, amint beköszönt a jóidő, és nem is tesszük el mindaddig, amíg hidegebbre nem fordul az időjárás.

Mi most négy olyan típust mutatunk, amelyekkel garantáltan nagy sikert aratunk, ha bevetjük azokat a kánikula szezonban. Nos, általánosságban kijelenthetjük, hogy a modern gondolkodású hölgy kelléktárából nem hiányozhat az úgynevezett „little black dress”, azaz a kis fekete kedvencünk, amit bármikor bevethetünk, ha ünnepibb az alkalom.

Jó választás a maxi szoknyamaxi szoknya

A maxi szoknya esetében is van egy ilyen fekete kedvenc, természetesen nagy, szellős méretben és kivitelezésben. A fekete színű maxi szoknyát érdemes szintén fekete felsővel viselni, hiszen így roppant elegáns képet kapunk. A kísérletező kedvű hölgyek választhatják opcióként a fehéret vagy a szürkét is, a hatást pedig élénk kiegészítőkkel érdemes megkoronázniuk.

Abban az esetben, ha szeretjük a maxi szoknyát, a kelléktárunkból nem hiányozhat annak vörös színű modellje sem. A vörös szín felperzsel és rabul ejt- így biztosak lehetünk abban, hogy a választott ruhadarab is a figyelem koronázatlan királynőjévé avanzsál bennünket. Ha a tökélyre törekszünk, az élénkvörös maxi szoknyához válasszunk valamilyen semleges árnyalatú, minta nélküli felsőt, hogy a figyelem valóban oda terelődjön, amit hangsúlyozni szeretnénk, azaz a szép, nőies alakunkra.

Maxi szoknya 2020-banmaxi szoknya

A divatszakértők véleménye az, hogy a mintás maxi szoknyák idén is nagyon népszerűek lesznek. A virágmintás darabok könnyedek és kacéran elegánsak, ráadásul könnyen variálhatóak a föld színeiben pompázó kiegészítőkkel, élénk színű felsőrészekkel. Ha a virágmintás maxi szoknyát öltünk magunkra, érdemes ahhoz sarut vagy magas sarkú szandált választani.

A romantikus stílus kedvelői egész nyugodtan bizalmat szavazhatnak a klasszikus vonalakat követő púderrózsaszín maxi szoknyának is, amit akár horgolt anyagú felsővel is kombinálhatnak- ám a bevállalós hölgyeknek a farmer sem tilos. Amint azt láthatjuk, a maxi szoknya idén is hódítani fog, így nem árt még időben beszerezni a fent említett alapdarabokat.