Milyen menyasszonyi ruha lesz idén divatos?

menyasszonyi ruha

Nincs is annál szebb, mint amikor két szerelmes szív egyszerre dobban. Abban az esetben, ha úgy érezzük, megtaláltuk az igazit, nem is érdemes sokat várni, ásó, kapa, nagyharang, éljünk boldogan, amíg meg nem halunk – jöhet az esküvő és az utána lévő elmaradhatatlan buli. Az esküvő csodás megkoronázása annak az érzelemnek, amit a fiatal pár egymás iránt érez, így ennek megfelelően, méltóképpen kell megünnepelni azt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nos, rengeteg szervezést, tervezést, futkosást és némi idegbajt- bizony, akinek volt már része esküvőszervezésben, jól tudja, kemény és bonyodalmas, sok türelmet igénylő futamról van szó.

Az előkészületek persze kellemes meglepetéseket is tartogatnak, főleg, ha a menyasszonyi ruha kiválasztásáról beszélünk. A fiatal arák egyik közkedvelt témája, milyen legyen a szóban forgó darab, és nem véletlenül: a menyasszonyi ruha az egyik főszereplője a Nagy napnak. A 2019-es divatról elmondhatjuk, hogy roppant változatos és sokoldalú, már ami a menyasszonyi ruhákat érinti. A feleség-jelölt öltözetéről sokszor hallhattuk azt, hogy „örök”. Bizony, az említett ruhadarab valóban az örök elegancia csillagzata alatt született, ám ez nem jelenti azt, hogy ne újulhatna meg időről-időre. Sőt, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a világban zajlódó nagyobb események nagyban formálják e tekintetben a trendeket.

Mivel már két éve másról sem szólnak a bulvárhírek, mint a királyi család menyegzőiről, így nem is csodálkozunk, ha a „királyi”, letisztult, nőiesen elegáns vonalak dominálnak idén a ruha-trendek terén is. A kissé hercegnős, habos-babos ruhák újragondolásai jóval visszafogottabbak, mégis sokat engednek sejtetni a viselőjük bájáról és kelleméről. A divattervezők előszeretettel használják az elől nyitott szoknya formációját is.

Ez az utóbbi módszer nemcsak különleges és esztétikus, de roppant praktikus is, ugyanis a felső nagyobb, uszályos szoknya-részt a tánc hevében edzett menyasszonyok az este bulisabb részében néhány egyszerű mozdulattal eltávolíthatják, így téve könnyedebbé és egyben kényelmesebbé a megjelenésüket. Visszatértnek a hosszú ujjú menyasszonyi ruha különlegességek is. A trend darabjai inkább az őszi-téli szezonban fognak nagyot szólni, amikor az időjárás hidegebbre fordulása indokolttá teszi a viseletüket. Hangsúlyt kapnak a szép, gömbölyded női vállak is, amit a tervezők nagyobb virág-díszítéssel oldanak meg és emelnek ki.

A visszafogottabb, hűvösebb stílusirányzatok kedvelői sem járnak rosszul az idei menyasszonyi ruha divattal, számukra ugyanis jó hírül szolgálhat, hogy a pelerinek és a bájos köpenyek újra a reneszánszukat élik 2019-ben. Persze az extrémebb irányultságú hölgyek sem szomorkodhatnak, ugyanis idén újra trendi lesz színes, bohém ruhába bújni az esküvő napján. Az idei irányzatokat érdemes figyelembe venni a ruhavásárlás során, ám az igazság az, hogy csak és kizárólag akkor fogunk tündökölni az életünk egyik legfontosabb napján, ha a személyiségünkhöz passzoló darabbal térünk haza a bevásárló túráról.