Mire számíthatunk a molett divattól idén?

molett divat

Ki mondta azt, hogy csak az 50 kg-os hölgyek lehetnek csinosak? A szép homokóra alkat nagyon is vonzó a férfiak szemében, így abban az esetben, ha azok közé a hölgyek közé tartozunk, akiken bizony van némi „fognivaló”, legyünk büszkék a kerekded idomainkra!

Manapság már nem nagy varázslat úgy felöltözni, hogy a lehető legelőnyösebb tulajdonságainkra tereljük a figyelmet. Mi, a kedves olvasóink dolgának a megkönnyítése céljából összeszedtük a molett divat azon fazonjait, amelyek idén nyáron garantáltan levesznek mindenkit a lábukról!

A molett divat elemeimolett divat

Nos, a nyári hosszú fazonú ruha, különösen, ha a pasztell árnyalatokból került ki, finoman eltereli a figyelmet a csípő-tájéki plusz kilókról. A kényelmes viseletet biztosító lenge ruha igazán nőies és csábos kisugárzást kölcsönöz a viselőjének.

Azoknak a hölgyeknek, akik előszeretettel bújnak élénk színű ruhákba, idén nyáron a molett divat igazi különlegességekkel készül. A pánt nélküli, rövidebb, elől lapolt ruházati elem mell rész alatt megkötve optikailag nyújtja az alakunknak, így bátran viselhetjük úgy is, ha van némi takargatnivalónk.

A manapság oly nagy népszerűségnek örvendő elől rövid, hátul hosszabb fazonú lenge öltözet is remekül illeszkedik a molett divat idei felhozatalába. Ha a ruha dereka magasan, a mell alatt helyezkedik el, a hatás nem marad el, amit a néha-néha elővillanó csinos lábainkkal koronázhatunk meg.

2020 vitathatatlan nagyágyúja a fodormolett divat

A fodros kivitelezésű ruhákról tévesen azt hisszük, hogy a vékony hölgyek ruhatárának a privilégiumai, holott az igazság nem is állhatna messzebb e kijelentéstől. Abban az esetben, ha a ruha fodrai a molett divat jegyében nem vízszintesen, hanem függőlegesen helyezkednek el, vékonyabbnak, csinosabbnak fogunk tűnni.

Persze a szintén függőlegesen csíkozott ruháknak nincs párja, ha a molett divat elemeiről van szó. A telt idomokkal rendelkező hölgyeknek a csíkok mellett a V-kivágás is remekül áll.

Persze érdemes néhány szóban a maxi ruhákról is beszélni, hiszen ezek azok az elemek, amelyek a gömbölyded nőknek igazán jól állnak. Amint azt láthatjuk, kis odafigyeléssel a telt hölgyek is könnyen királynővé tudnak avanzsálni, ha a megfelelő fazonú és szabású ruhák mellett teszik le a voksukat.