Molett ruha – mert nőnek lenni jó!

molett ruha

A molett ruha kifejezés hallatán szerencsére már a legtöbbeknek nem a nagyobb, formátlan, nem túl mutatós darabok jutnak az eszükbe. A szabad önkifejezés korát éljük, és talán nem volt még soha olyan időszak a világ történelme során, amikor ennyire elfogadók lettek volna az emberek a másik kinézetével, egyéni ízlés-világával és stílusával szemben, mint manapság.

Szerencsére fordult a kocka, és napjainkban már nem csak az a hölgy számít attraktívnak, aki S-s méretekkel rendelkezik- újra divatba jöttek a gömbölyded, nőies formák, amit mi sem bizonyít jobban, mint a molett ruha színes és változatos termékpalettája, természetesen hazai viszonylatban is.

A „plus size” divat Hollywood-ban is sorra aratja a babérokat

molett ruha

Gömbölyded idomok nemcsak a hétköznapok emberét ihlették meg – a sztárok csillogó világában is abszolút természetes, sőt, kívánatos, ha valaki teltebb az átlagnál. Gondoljunk csak a bájos és népszerű teltkarcsú énekesre, Beyoncé-ra, a nőies kisugárzásáról híres dögös dívára, Scarlett Johanssonra, vagy a felkapott TV-s személyiségre, Kim Kardashian-re.

Márkák bűvöletében, avagy a molett ruha változatos termékpalettája
Manapság már könnyű annak a hölgynek divatosan öltözködnie, aki nem a klasszikus 90-60-90 méretarányokkal rendelkezik. A bőven plus size kategória nemcsak a hétköznapi ruhák színes skáláját járja be, de az ünnepi alkalmak vonatkozásában is elkápráztatja a hölgyeket.

molett ruha

A duci divat minden nagyobb márkát megihletett, a népszerű brand-ek sorra adják ki évről-évre megjelenő kollekcióikat maxi ruhákkal megtűzdelve, teltkarcsú hölgyekre szabva. A gazdag kínálatnak köszönhetően a telt idomú hölgyeknek nem kell a kifejezetten slankító hatású színekre, és az ódivatú fazonokra szorítkozni – egész nyugodtan elengedhetik a fantáziájukat a vásárlás során, amit a színes, minták és fazonok káprázatos kavalkádja lehetővé is tesz!

Molett ruha előnyös áron, lelőhelyekkel

molett ruha

Ha a hétköznapra szánt gardróbunkat frissítenénk fel kicsit, a Sylverro Curvy Fashion molett ruhái láttán garantáltan nem tudunk majd szó nélkül elmenni. A szóban forgó brand honlapján leginkább hétköznapi viseletre szánt, bravúros formatervezésű molett ruhákat találhatunk, a tunikáktól kezdve, a nadrágokon keresztül, egészen a rafinált fehérneműkig.

A duci divat jegyében a népszerű H&M is elkápráztatja az érdeklődőket. Az említett webshop ráadásul nemcsak az utcai viseletben hozza a kötelezőt, de az alkalmi szettek vonatkozásában is lenyűgöző nagyméretű csipke ruhákat, estélyi ruhákat tár a nagyérdemű elé.