Néhány ruhatípus, amitől a férfiak garantáltan frászt kapnak

ruhatipus

A hölgyek, a divat igazi mesterei, sokszor értetlenkedve állnak az erősebbik nem képviselői részéről érkező egy-egy fanyarabb stílusú megjegyzés előtt, már ami a megjelenésüket illeti. Korábban már írtunk arról, hogy bizony szépszámmal akadnak olyan modellek és stílusok a divat berkein belül, ami a férfiakat az őrületbe kergeti – és nem pozitív értelemben.

A téma misztikus és érthetetlen – így egy kicsit mi is jobban a mélyére ástunk annak, és kiderült, hogy még rengeteg olyan szerelés van, ami az azonos neműekből irigykedő pillantást és dicsérő bókot vált ki, míg a teremtés koronáiból komor nemtetszést. Miért? Nos, erre a mai napig nem tudjuk a pontos választ, így csak találgatni próbálunk.

Idegesítő ruha darabokmagas dereku nadrag

Jöjjön a listánk első számú helyezettje, a magas derekú nadrág. Míg korában a csípőnadrágok számítottak népszerűnek, manapság már az a sikkes, ha a nadrág dereka magasabban van. Ez a felettébb kényelmes és praktikus viselet azonban az uraknak egyáltalán nem tetszik, valószínűleg azért, mert így nem olyan egyértelmű a hölgyek alakja.

A nagyobb karimájú kalapokkal ugyanez a helyzet, hiszen míg mi, nők imádjuk ezeket a francia sikkel megáldott modelleket, addig a férfiak egyenes nőietlenül visszataszítónak tartják azokat.

Néhány ruha mellett bizonyos rúzs is zavaró lehet

Bár nem tartozik szorosan a ruházati elemekhez, mégis érdemes néhány szóban arról is megemlékezni, mennyire megátalkodottan gyűlölik a férfiak a neonszínű rúzst. Természetesen ebbe nem tartozik bele az oly szexinek vélt, vonzó vörös, de minden egyéb árnyalat igen.ruzs

Megkérdeztük ennek okáról néhány férfiút is, akik nemes egyszerűséggel azt válaszolták, hogy a szóban forgó árnyalatok roppant természetellenesen hatnak egy szép női arcon, és kicsit sem esztétikusak. Igen, pontosan ide tartozik a napjainkban populáris tarka-barka hajszín is- persze, ha a barátunk megrögzött punk, imádni fogja a szivárvány összes árnyalatában tündöklő hajkoronát.

Általánosságban azt is kijelenthetjük, hogy a nemek harca a bő, kényelmes pulcsikat sem hagyja érintetlenül. Míg nekünk, hölgyeknek néhanapján, különösen az őszi-téli napokon, hihetetlenül jólesik belebújni a kedvenc nagyméretű pulcsinkba, addig a férfiak csak a fejüket csóválják, és arra gondolnak, vajon miért nem választottunk a gardróbból egy sokkal testhezállóbb fazont?

Az overálok szintén nem a férfiak kedvenc darabjai, hiszen ők elsősorban az autószerelőkhöz hasonlító öltözetet látják a kényelmes szerelésben.

Nem kedvelt fürdőruha típusokfurdoruha

A mindent a szemnek elvén az erősebbik nem képviselői a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő retro-fürdőruhákért sem rajonganak igazán. Ennek okát azonban jól tudjuk: a falatnyi bikinikkel ellentétben ezek a darabok nemcsak kényelmesek és komfortosak, de pont azt takarják el, amire a férfiszemek a leginkább lennének kíváncsiak.

Figyeljünk a napszemüvegekre

Végül, de nem utolsó sorban, érdemes néhány szót a nagyméretű napszemüvegekre is áldozni. Az Audrey Hepburn színésznőt idéző modellek birtokában minden hölgy óhatatlanul is Hollywoodban érzi magát, a férfiak azonban nem osztják ezt az elragadtatottságot.

Mit lehet tenni?

Talán hanyagolnunk kéne ezeket a szeretett és kényelmesnek tartott darabokat csak azért, hogy a férfiaknak tetszünk? Nos, az okos nő, a kellő információ birtokában rafináltan tervezi meg a szettjét, így azokat az elemeket, amelyek nem igazán dobogtatják meg az urak szívét, inkább a csajos estékre hagyja.