Női divat a garbó bűvöletében

garbó

Garbó! A szóban forgó ruhadarabot bizony lehet gyűlölni és lehet imádni is, sőt, bátran kijelenthetjük, hogy alig van a garbónál véleménymegosztóbb modell a piacon. Még akkor is, ha nem rajongunk túlzottan e jellegzetesen hosszú nyakú vastagabb pulóverért, be kell ismernünk, hogy a garbó roppant praktikus, hiszen a sál hiányában is melegen tartja a nyakunkat, ami különösen a téli és őszi hideg napokon jön jól.

Mi most inkább azoknak a hölgyeknek szeretnénk kedvezni, akik előszeretettel viselik a ruházati elemek e típusát- s talán közben meghozzuk a kedvét azoknak a kedves olvasóinknak is, akik mindezidáig ódzkodtak a garbó-viseléstől. Valljuk be őszintén, a tél, bármilyen csodás évszak, a maga komorságával bizony negatívan befolyásolja a kedélyállapotunkat. A szürke hétköznapok monotonitásában jól jön egy olyan elem, ami feldobja a kedvünket, és mi lehetne ennél tökéletesebb az élénk színű garbónál?garbó

A garbó remek választás

Bizony, ez a különleges pulcsi akkor üt igazán, ha élénk színben pompázik! Azoknak a hölgyeknek, akik élnek-halnak a francia stílusért, a fekete garbó- skótkockás szoknya váltja be a hozzá fűzött reményt. A fekete színű darab egy hozzá illő táskával igazán elegánssá varázsolja a megjelenésünket. Apropó, fekete! A bohém, játékosan üde stílus preferálói az említett darabot garantáltan imádni fogják, hiszen ahhoz nyugodtan kombinálhatják a kedvenc mintás, tarka-barka kardigánjukat, kabátjukat vagy táskájukat- a lehetőségeknek még a képzelet sem szabhat gátat!

Abban az esetben, ha évszaktól függetlenül szívesen viselünk farmert, a fehér vagy bézs-színű garbó lesz a tökéletes választás. Ez a visszafogott, szolid viselet tulajdonképpen bármilyen kötetlen alakomra megállja a helyét. Ha kedveljük a mély, erősebb színeket, viselhetjük a szóban forgó ruházati elemet mustár- illetve bordó változatban is.garbó

Ez a két utóbbi kialakítás vagány kisugárzást kölcsönöz, viseljük azt szoknyával vagy nadrággal, hiszen egy olyan határozott, erősakaratú nő látszatát kelti, aki tudja, mit akar az élettől – s azt is, hogyan érheti el a legbiztosabban a célját. A garbó vékonyabb verziója tökéletes az őszi időjárásra, és, ha úgy hozza a kedvünk, akár egy lenge inget is felvehetünk rá. Amint az láthatjuk, a hosszúnyakú pulcsi nemcsak praktikus, de némi leleményességgel igazi divatkirálynővé avanzsálhatunk a viselésével.