Női divat a hajkoronák forgatagában

hajszín

Előző cikkeinkben sokat beszéltünk a divatról, annak jelenéről és múltjáról, változásáról és apró szegmenseiről. Egy témára azonban még nem tértünk ki, holott annak fontossága igazán indokolttá teszi a megvitatását. Ez a téma nem más, mint a frizura és a színek összhangja. Ha a hölgyek a divatra, a divatosságra gondolnak, nemcsak a szemet gyönyörködtető ruházati elemek, de a trendi hajviselet is az eszükbe jut.

A hajszínünk ugyanis nagyban meghatározza azt, hogy milyen viselet áll jól nekünk- maradjon velünk, hogy megtudja, az Ön esetében melyik jelentené a legjobb választást. Nos, kezdjük az egyik legirigyeltebb hajszínnel, a platinaszőkével. Hölgyeim! Tegyék a szívükre a kezüket, és vallják be, az életük során legalább egyszer eljátszottak a gondolattal, milyenek is lennének szőkeként – bőrtónustól függetlenül. A szőkék igazán feltűnő, titokzatos jelenségek, akikről sokan azt gondolják, hűvösek, mint egy igazi jégkirálynő. A platinaszőkéknek megvan az előjoga az élénk, vadabb színek között válogatni!

Királykék vagy mélyvörös hajszín?hajszín

A szőke hölgyeknek minden jól áll. A platina ellentéte a melegszőke hajszín. Azoknak a nőknek, akiknek a szóban forgó színű a hajkoronájuk, a bézs és a narancs árnyalatai állnak a legjobban. Térjünk át a barnára, hiszen a tapasztalat is azt mutatja, még mindig ez az a szín, ami a leginkább divatos a szebbik nem képviselőinek a körében. Nos, teljesen mindegy, hogy világos vagy sötét, a barna hajszín birtokosú hölgyeknek remekül állnak az élénk, vérpezsdítő-, sőt, még a neon színek is! Miért?

A válasz egyszerű, a semleges, visszafogott barnához remekül mennek a vibráló színek, és az így születő összhatás garantáltan kiemeli a viselőjét a szürke tömeg forgatagából. Végül, de korántsem utolsó sorban, beszéljünk egy kicsit az igazi végzet asszonyairól, a fekete hajú hölgyekről. A fekete hajszín esetében az a legcsodálatosabb, hogy jól megy hozzá minden árnyalat a tompától kezdve az élénken keresztül, egészen a mély árnyalatokig – szó szerint minden. Abban az esetben viszont, ha a már említett végzet asszonya imidzset szeretnénk erősíteni, essen a választásunk a sötét lila, királykék vagy bordó darabokra, főleg alkalmi viseletként. A hatás garantáltan nem marad el!