Nyári divat – bikini kis- és nagymellű hölgyeknek

nyári divat

Ha valakik, akkor bizony a hölgyek sohasem elégedettek maradéktalanul az alakjukkal. Különösen igaz ez a kebelméretükre: akinek kicsi, az mindenképpen nagyot szeretne, mondván, könnyebb és egyszerűbb úgy divatosan öltözködni, akit pedig nagyobb méretekkel áldott meg a sors, folytonos hátfájásra panaszkodva csökkentené egy-két számmal a paramétereit.

Bikini a nyári divat szempontjából

Jelen cikkünkben mindkét tábor képviselőinek szeretnénk kedveskedni egy kicsit, ugyanis a nyári divat keretein belül a bikinikről lesz szó, kis- és nagymellű hölgyekre szabva.nyári divat

Azoknak a nőknek, akik szerényebb méretekkel rendelkeznek, kifejezetten jól állnak a nyári divat vastagabb anyagból készült, sportos stílusú fürdőruha felsőrészei. A vastag anyaghasználat miatt optikailag teltebbnek tűnhetünk, arról nem is beszélve, hogy ezek között a darabok között szép számban lehet párnázott verziókat is találni.

A fürdőruha választás során egyébként igyekezzünk minél világosabb színű modelleknek bizalmat szavazni, hiszek ezek is „dúsítják” a keblek méretét optikailag. Nos, ha a nőiesebb vonalon indulnánk el, mindenképpen érdemes megtekinteni a felül nagy fodrokkal ellátott, féloldalasan lejtett bikiniket is, kivételesen nem csípő, hanem derékmagas alsórésszel.

Óriási a bikini választék

Egyébként ezek az elemek most idén nyáron roppant divatosnak fognak számítani, különösen azért, mert szép homokóra alakot kölcsönöznek a viselőjüknek. Itt már a színek tekintetében is merészebbek lehetünk, és a bájos, vidám fodrocskákat akár élénk barackvirág vagy neon-színekben is elképzelhetjük.nyári divat

Amennyiben valóban a nőiesen klasszikus stílus bűvöletében élünk, az egyberészes, nagyfodros fürdőruhákat igazán fenségesnek fogjuk megítélni. Ezek a modellek kitűnőek hajókázáshoz vagy romantikus parti andalgáshoz is, és ha szoknyát vagy kisnadrágot húzunk rájuk, igazán különleges hatású szetté avanzsálódnak.

A kisebb mellek tekintetében egyébként a felül zárt, nyakbakötős szettek is tökéletes választásnak bizonyulnak, arról nem is beszélve, hogy ezeket a modelleket is beszerezhetjük párnázott kivitelben a nyári divatcsodák felhozatalából.

Mi a helyzet azokkal a hölgyekkel, akik nagyobb méretekkel rendelkeznek?

Talán azt gondolhatnánk, a dús idomú nők helyzete könnyebb, az igazság viszont az, hogy nekik is nehéz dolguk van, ha az ízlésesség határán kívánnak belül maradni a fürdőruha választás során. Nos, a számukra a nyári divat abszolút első számú helyezettje a poszterekről ismert pin-up lányok tipikus szettje, a vastag pántos, kissé retro hangulatú melltartó fazon, megspékelve egy magas derekú bugyival.nyári divat

Ha nem szeretnénk mindenki figyelmét a dekoltázsunkra felhívni, szavazzunk bizalmat a nyakbakötős, felül zárt egységeknek. Ezek nemcsak sportosak és vagányak, de idén a nyári divat nagy favoritjai is. A nagykeblű hölgyek nyugodtan nézelődhetnek az egyberészes fürdőruhák termékpalettáján, főleg, mivel 2020-ban az extrém fura kivágásoké lesz a főszerep, s mint olyanok, roppant leleményesen terelik a figyelmet az előnyösebb helyekre, stílusossá és kifinomulttá téve a megjelenés egészészét – ráadásul ezek a darabok a párjukat ritkítják a homokóra-alak kialakításában is.

Az anyagok tekintetében azok a szettek viszik a prímet, amelyek kissé gyűrött hatást keltenek, mégis légiesen kecsesek. Természetesen idén a nyári divat keretein belül az erősebb mellekkel rendelkező hölgyeknek sem kell feltétlenül lemondaniuk a fodrokról. Az alsó részén fodros bikini felső például tökéletes minden szempontból, ráadásul nagyon trendi is. Egyébként a teltebb nőknek érdemes különböző színű felső és alsórészt választani, hiszen optikailag ezáltal az oly áhított homokóra alakot érhetik el.