Nyári divat – tökéletes fürdőruha sportos és telt nőknek

nyári divat

Az idei év több okból is nagyon különleges, ám az vitathatatlan, hogy a tomboló pandémia az a jelenség, ami felkavarta a hétköznapok állóvizét, a feje tetejére állítva az egész életünket. Ennek tükrében pedig az idei nyaralást is fel kell függesztenünk és átvariálnunk- ám ez nem jelenti azt, hogy ne mazsolázgathatnánk kicsit 2020 fürdőruha trendjei között. Jelen írásunkkal azoknak a hölgyeknek szeretnénk segíteni, akik a sportos, illetve a telt alakúak táborába tartoznak.

Csak okosan a nyári divat kiválasztásánál!nyári divat

Sokan roppant kényelmetlenül érzik magukat a strandon, hiszen ez a terület tipikusan az, ahol bizony nem marad rejtve semmi a testünkön. Az viszont igaz, hogy a helyes bikini választással nagyon sokat javíthatunk a helyzeten, és optikailag tehetjük harmonikussá az alakunkat. Vágjunk is bele, következzenek tehát a nyári divat keretein belül a tökéletes szettek először a sportos alakkal megáldott hölgyeknek.

Nos, ha mindenáron egyberészes darabban gondolkodunk, a derékon megkötött, kissé húzott modellek háza táján keresgéljünk, ugyanis ez a fazon optikailag homokóra alakot eredményez. Ha mindezt megfűszerezzük a mély dekoltázzsal, az eredmény önmagáért fog beszélni. Kevesen tudják, de a fényes anyagú ruhák optikailag nagyító hatással rendelkeznek, ami alól természetesen nem képez kivételt a bikini sem.

Abban az esetben, ha a nyári divat fénylő elemeinek szavazunk bizalmat, a szett alsó része mindenképpen legyen magas derekú, szintén magasan kivágott combrésszel. Korábbi írásunkban már méltattuk a nyári divat nagy visszatérőjét, a fodrokat, ám a tapasztalat is azt mutatja, ezen szegmens előnyeiről nem lehet eleget beszélni. Az idei év nagy kedvence, a bájosan aranyos fodor a bikinik terén is vonzó lesz, főként azoknak a nőknek, akik sportos alakkal rendelkeznek.nyári divat

Fodros nyári divat

Ha a fodrok csipkés anyagúak, a siker előre borítékolható. Amennyiben a mellkas szélesítése a cél, a felül zárt világos színű egységek szavatolják a sikeres választást. Ezen egységek akár a párnázott kivitelezési formát is élvezhetik, így téve látványosan nőiesebbé az alakot. Mi a helyzet a szebbik nem azon képviselőivel, akik a vélt vagy valós zsírpárnák miatt félnek a strandon ledobni a textilt?

Nos, az észnélküli sanyargató diétát már késő elkezdeni, viszont a jó bikini választás ez esetben is megoldhatja a problémánkat. A felsőrész vastag pántja és mély dekoltázsa, illetve az alsórész magas dereka egy esetleges divatos övvel megtoldva optikailag eltüntetik az úszógumit, és szép homokóra alakot kölcsönöznek a viselőjüknek. A fekete szín slankító hatása közismert –s miért is lenne ez másként az idei nyári divat fürdőruha trendjében?nyári divat

Színek és pántok a nyári divat között

A fekete fürdőruhákkal bizony nem egy kilogramm tagadható el, arról nem is beszélve, hogy ezek a modellek cseppet sem unalmasak, hála a manapság oly felkapottnak számító extrém kivágásoknak. Azoknak a hölgyeknek, akik nem kívánnak egyberészes ruhába bújni, viszont a hasukat sem szívesen tennék közszemlére, a magas derekú bugyi és a lent hosszított felsőrész jelenti az ideális választást.

Egyébként a sok pántos megoldás is ugyanezt a kívánt hatást éri el. Ha a deréktáji zsírpárnákról szeretnénk elterelni a figyelmet, mindenképpen fokozott figyelmet kell szentelni a dekoltázsnak is, akár a napjaink egyik legütősebb stílus-fogásával, a fodrok segítségével.

A teltebb hölgyeknek a nyári divat keretein belül azon fürdőruhákat okos ötlet preferálniuk, amelyek a színvilágukban a föld árnyalatait hívják életre. Amint megvan a tökéletes szett, nincs is más dolgunk, csak belevetni magunkat a féktelen szórakozásba- persze amint a karanténnal kapcsolatos szabályok megengedik azt.