Party ruha egyéni stílusra szabva

party ruha

A nyár a pihenésről és a véget érni nem akaró hétvégi bulikról szól. Persze az élmény a lényeg, azonban nem mindegy, hogy éppen milyen szettben éljük meg az adott pillanatot. A party ruha kérdése elég kényes a hölgyek szemében, méghozzá egy nagyon is jól érthető okból kifolyólag. A tapasztalat azt mutatja, a nők többsége képtelen saját magát besorolni egy bizonyos stílusba – éppen ezért, ha a vásárlásra kerül a sor, egymáshoz nem illő darabokból próbálják meg összeilleszteni a „tuti befutó” party ruhákat.

Figyeljünk a részletekre a party ruha választásánálparty ruha

Jelen cikkünkben azoknak a hölgyeknek kívánunk segíteni, akik nincsenek tisztában a saját divat-irányultságukkal. Abban az esetben, ha mindig is odafigyeltünk az aprócska részletekre, és vonzódunk a kifinomult megoldásokhoz, a jellemzően nőies, finom árnyalatokhoz és mintákhoz, a party ruha felhozatal elemei közül válasszuk azt a közelgő eseményre, amely a romantikus stílusba tartozik.

A lágy anyagok, úgymint a selyem vagy a csipke garantáltan illenek az egyéniségünkhöz, de az olyan kiegészítőket sem kell oldalra tolni, mint a virágmintás sál vagy a gyöngy nyakék. Ha a party ruhán gondolkodunk, a romantikus stílus jegyében egészen nyugodtan bizalmat szavazhatunk a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő crop-topok egyikének, illetve a virágmintás pliszírozott szoknyáknak.

Amennyiben magassarkú cipőt húzunk ehhez az összeállításhoz, a sikert akár előre is borítékolhatjuk. Azok a hölgyek, akik a hétköznapjaik során szívesen viselnek elegáns darabokat, és élnek-halnak a letisztult vonalakért, minden bizonnyal a klasszikus stílus híveinek a táborát gazdagítják tudat alatt is. Ezt az erős, mégis finom minimalizmust akkor sem érdemes háttérbe szorítani, ha szórakozni indulunk a barátokkal.party ruha

Party ruha hétvégére

Ha a hétvégi bulira készülünk kiválasztani a tökéletes party ruhát, az overálok és az egyenes esésű, bőszárú nadrágok háza táján érdemes először körülnézni. A letisztult vonalakhoz a színükben markánsabb kiegészítők passzolnak, ám arra figyeljünk oda, hogy ezen csecsebecsék formavilága se legyen kirívó vagy túl figyelemfelkeltő. A klasszikusan letisztult irányzat ellentéte a bohém.

Azok a nők, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és „két kanállal eszik az életet”, valószínűleg a ruházkodás terén sem fogják vissza a lüktető, élettel teli egyéniségüket. Ha a party ruha kiválasztása kerül szóba, a bohém stílus követője egészen biztos, hogy a legfeltűnőbb elemeket markolja fel a boltok polcairól.party ruha

Nagy, élénk színű minták, a 70’-es évek szenvedélyes szeretete, a hagyományostól való markáns eltérés és a kézműves holmik iránti rajongás jellemzi azokat a nőket, akik a megjelenésükben is bohémok, nemcsak a viselkedésükben. Ha mi is előszeretettel kacsingatunk a szóban forgó irányzat modelljei felé, idén nyáron, akár party ruha gyanánt is, kötelező beszerezni egy földig érő, tarka-bakra divatos kimonót.

Party ruha és kiegészírők

A bohém hölgyek a kiegészítőik terén is egészen nyugodtan szabadon engedhetik a fantáziájukat, és választhatnak a merészebb darabok közül is – ez természetesen az aktuális lábbelijükre is vonatkozik. A tendencia azt mutatja, sok hölgy preferálja a kényelmes viseletet, nemcsak a hétköznapok során, de abban az esetben is, ha a party ruha kiválasztása kerül terítékre.party ruha

Ezek a kissé fiús lányok most egészen biztosan megtalálják a számításukat idén nyáron, hiszen a sportos stílusú modellek most élik csak igazán a reneszánszukat! Feltűnő, trendi sneaker, crop-top, emelt derekú nadrág? Még sportolni sem kell ahhoz feltétlenül, hogy mi is e bámulatos, és nem utolsó szempontól komfortos stílus követőivé avanzsálhassunk!

Nos, amint azt láthatjuk, jól öltözködni nem ördöngös feladat, sőt, nem is kell túlzottan a mélyére nyúlni a zsebünknek, ha stílusosak szeretnénk lenni a közelgő fontos esemény alkalmából – csupán tisztában kell lennünk azzal, mi passzol a személyiségünkhöz a legjobban.