Ruha vásárlás 2020-ban a divat jegyében

Ruha vásárlás

Bátran kijelenthetjük, hogy az újév kezdete mindig izgalommal tölti el az ember lelkét. A nagy kérdésre- vajon mit hoz a számunkra az újesztendő?- csak találgathatjuk a választ, ám ha azt közvetlenül a divat világára értjük, van némi sejtésünk, hogy milyen újdonságokban lesz részünk 2020-ban. Az előrejelzések szerint a ruha vásárlás idén hihetetlenül ígéretes és meghökkentő lesz –amennyiben érdekli a téma, mindenképpen tartson velünk, lerántjuk a leplet egy-két izgalmas titokról.

Azoknak a személyeknek, akik már egy ideje a pöttyök, csíkok és az egyéb mutatós minták bűvöletében élnek, jó hírünk van, ugyanis a divatguruk idénre azt jósolják, hogy a szóban forgó kivitelezési megvalósítások nagy szerepet kapnak 2020 divatjában. A könnyed, finom, nőies anyagú blúzokra kell itt elsősorban gondolni, s a rajtuk helyet kapó aprócska fekete színű minták egész halmazára.

Ruha vásárlási trendekRuha vásárlás

Az elmúlt években megfigyelhető volt a 80’-as, 90’-es évek nagy trendjeinek a visszatérése. Ez a tendencia várhatóan idén is fokozódik, ami elsősorban az élénk, neon színekben és a sport ruházatok modelljeiben realizálódik. Azoknak sem kell egyébként aggódni, akiket az imént ecsetelt élénk, már-már kirívó stílus kissé taszít, hiszen idén a vintage és a klasszikus folk is hódítani fog a ruha vásárlás terén.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Nos, a nőies vonalak mellett a makramé, a kötött és horgolt megvalósítások is hatalmas szerepet kapnak, de az igazán nagy visszatérő 2020-ban a bőr lesz. Olyannyira –jósolják a szakértők-, hogy a bőr akár az egész megjelenésünk egészét is képezi, nem csak itt-ott tűnik majd fel az említett anyag a ruha vásárlás közepette.

Bőr minden tekintetbenRuha vásárlás

Bőr táska, bőr cipővel és bőr overállal? Miért ne? Idén tuti befutók leszünk, ha a vagány, mégis elegáns, örök anyagot választjuk! Ígérjük, senki nem fog fura tekintetekkel bombázni, ha tetőtől talpig bőrben jelenünk meg az utcán. Érdemes egyébként néhány szóban kitérni az idei haj-trendekre is a ruha vásárlás mellett, hiszen tudjuk, az, aki divatos szeretne lenni, a megjelenése minden apró szegmensére odafigyel, nemcsak a ruhákra, és a nagyobb kiegészítőkre.

Nos, ha hihetünk az előjelzéseknek – és miért ne tennénk?- idén a kopott lesz a menő. Igen, jól olvasta! 2019 erős, élénk színei már a múlté, 2020 sokkal inkább a fakó árnyalatban pompázó hajkoszorúknak fog kedvezni. Így lesz a hidrogén szőkéből vajkrém, az élénk vörösből pedig tompa pasztell. Nos, ez utóbbiak így mindenképpen természetesebb hatást fognak kelteni, ezért, ha már most az év elején fodrászhoz megyünk, érdemes a közelgő újítások fényében változtatni a frizuránkon.