Tavaszi ruha mánia 2020-ban!

tavaszi ruha

A divatban járatos személyek mindig elképesztő izgalommal várják egy-egy szezon előtt, vajon milyen újításokkal állnak elő a nagy divatmárkák mögött gondolkodó guruk. Nincs ez másként most 2020-ban sem, ahol jelen pillanatban a tervezők tavaszi modell kollekciói borzolják a kedélyeket. Mi jelen írásunkban összegyűjtöttünk néhány vitathatatlanul érdekes megoldást az idei tavaszi-trendek közül.

Rövid és tavaszi ruha kivitelektavaszi ruha

Nos, idén az elegáns rövidnadrágok garantáltan nagy népszerűségnek fognak örvendeni, állítják a szakértők. Míg tavaly az úgynevezett „hot” azaz forró nadrágok voltak populárisak, most tavasszal, illetve nyáron inkább azok a hölgyek járnak jól, akik az elegánsabb, letisztultabb vonalakat preferálják.

Ezek a klasszikus nadrágok a comb közepén érnek véget, könnyedén követve a hölgyek alakját, légiessé téve a megjelenést. Azok a személyek, akik járatosak a divat világában, tavaly már leszűrhették a látottakból, hogy a 70’-es évek megoldásai eddig soha nem tapasztalt visszatéréssel fogják kecsegtetni az érdeklődőket 2020-ban.

Tavaszi ruhák új sztárjai a mellények és blúzoktavaszi ruha

Így igaz, s mi lehetne jobban 70’-es évekbeli, mint az aranyos, bohókás mellény? A trendi mellénykéket manapság már nemcsak az időjárás hidegebbre fordulásával ölthetjük magunkra, hanem akár a forróbb napokon is. Praktikusak, stílusosak és nagyon egyediek, így biztosan nagy népszerűségre is tesznek szert ezek a darabok a szebbik nem képviselői között.

Idén tavasszal azok a nők is kihasználhatják a trendek nyújtotta előnyöket, akik szeretik az extravagáns megoldásokat. Készüljünk fel rá, hogy amint beköszönt a jó idő, megjelennek majd az utcán a fura kivágással ékesített felsőrészek, blúzok is. Az említett kivágások mintájának, méretének, illetve elhelyezkedésének valóban csak a képzelet szabhat határt, így az eltolt dekoltázsok, a derékrészen szabadon hagyott területek szinte hétköznapinak fognak számítani.

Egyedi anyagválasztéktavaszi ruha

A sejtelmes anyagok szintén visszatérnek majd a köztudatba, a hölgyek így nyugodtan viselhetnek neccből vagy csipkéből készített tavaszi ruha költeményeket. Ezek a darabok valóban ott takarnak, ahol kell, így elegánsak és roppant ízlésesek. Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni az egyik legmeghökkentőbb anyag megjelenését is, a rusztikus raffiát. Már egy ideje érezhettük a levegőben, hogy a kézzel készített, természetes alapanyagú holmik újra populárisak.

Nincs ez másként a divat világában sem, ahol az említett anyag jól átdolgozott, puhává és könnyen kezelhetővé tett verziója hódítja majd el a hölgyek szívét idén tavasszal. Ez az egyébként durva anyag az Afrika övezetében élő pálmafa terméke – így talán már értjük azt a törzsi vonalat, amivel a divatguruk készülnek nagyot robbantani idén tavasszal. A raffia remek példája annak, hogy úgy is lehetünk szemet gyönyörködtetően modernek és dizájnosak, hogy közben a természettudatosság és a környezetbarát elveket sem dobjuk a sutba.