Téli divat tippek hölgyeknek

téli divat

Nem vitás, hogy a tél trend-ügyileg hatalmas kihívást tartogat azoknak a hölgyeknek, akik a hideg időszakban is szeretnének divatosak maradni. Ha a zimankós napok alatt indulunk neki vásárolni, biztos, hogy a téli divat esetében a praktikum győzedelmeskedik az esztétikával szemben, hiszen valljuk be, az fontosabb, hogy ne fázzunk, mint az, hogy szépek legyünk. Szerencsére azonban nem kell feltétlenül felhagyni a stílusos öltözködéssel! Jelen cikkünkben annak jártunk utána, hogy milyen opciókkal dobhatjuk fel a megjelenésünket télen.

A téli divat közkedvelt elemei, a hosszú kabátok például amellett, hogy melegen burkolják a fázós testünket, roppant elegánsak is, olyan egyedivé és nőiessé téve a kisugárzásunkat, amiről mindig is álmodtunk. A kalapoktól sokan ódzkodnak, abbéli félelmük miatt, hogy a szóban forgó kiegészítő túl hivalkodó és mesterkélt.

Természetesen ez korántsincs így, sőt, ha megtaláltuk az arcformánkhoz illő tökéletes kalapot, előre borítékolhatjuk az irigykedő pillantásokat és az elismerő bókokat – ráadásul a frizuránk sem fog tönkremenni a szakadó hóesésben. Abban az esetben, ha szoknyát vagy ruhát viselünk, fontos a szetthez illő vastagabb, meleg harisnya kiválasztása is a téli divat jegyében. A szóban forgó frappáns kiegészítővel ráadásul a szürke tömegből kiemelkedve is bohókássá tehetjük a megjelenésünket, főleg, ha az élénk színű, mintás darabok mellett tesszük le a voksunkat.

Apropó, ha már a lábaknál tartunk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a jó minőségű, színvonalas csizmát sem. Nem kell feltétlenül magas sarkú egységet választani, a lényeg, hogy remekül illeszkedjen a lábunkra, és ne csússzon a jégen. A téli divat széles spektrumú kínálatának hála, könnyen avanzsálhatunk csodaszép télkirálynővé, elrabolva a férfiak szívét, iriggyé téve a hölgyeket – bárhol is jelenjünk meg.