Trendi divat a karantén napjaira

trendi divat

Nem csak az utcára lépve lehetünk divatosak. Ez az iménti kijelentés igazán inspiráló a karantén napjaira, amikor –valljuk be őszintén- a bezártság hatására akár az egész napot is képesek vagyunk pizsamában és/vagy kinyúlt pólóban, kopott mackónadrággal párosítva ellébecolni. Persze, persze, tudjuk jól: a kényelem a legfontosabb, ha odahaza tartózkodunk.

Igen ám, de ez az „odahaza tartózkodás” jelen esetben nem csak a hétvégéket vagy az estéket érinti, hiszen a karantén miatt sokan kényszerültünk a home-office fogalmának a közelebbről való megismerésére. A trendi divat szerencsére az otthonunk védelmet adó biztonságában is irányíthatja az életünket – mi megmutatjuk hogyan!

Kényelem és trendi divattrendi divat

Nos, ahogy arra korábban rávilágítottunk, a kényelem a legfontosabb szempont a karantén idejére, így az általunk bemutatott outfitek is e gondolatiság körül forognak. Ha nemcsak a komfort, de a divat oltárán is áldoznánk kicsit, keressük elő a szekrény mélyéről a legpuhább pulcsinkat.

A szóban forgó pulóver, főleg, ha hosszabb modell, kitűnően áll a szürke árnyalatú melegítőkhöz. A hatást néhány kiegészítővel koronázhatjuk meg. Abban az esetben, ha a normál hétköznapok során közel állt hozzánk a sportos megjelenés, a nadrághoz választhatunk a nyakánál cipzáras pulcsit is.trendi divat

A plüssös felsőrész nemcsak puha, de nagyon kényelmes is, így könnyű abban dolgozni, tenni-venni. A trendi divat jegyében most kivételesen ne a nyúzott mamuszt, hanem egy benti cipőt válasszunk a szettünkhöz.

Ki mondta azt, hogy otthon csak és kizárólag nadrágba tartózkodhatunk?

Ha közel áll hozzánk az elegáns megjelenés, egész nyugodtan ölthetünk magunkra szoknyát is – persze nem a szűk miniről van most szó, hiszen abban nehéz ténykedni, de bármilyen hosszabb fazonú, kényelmes darab beváltja a hozzá fűzött reményt. A választott szoknyához nyugodtan viselhetünk akár puha anyagú pulcsit, a vagány modellekhez pedig a kedvenc bohém pólónkat is felvehetjük a trendi divatnak megfelelően.

Trendi divat az otthon melegébentrendi divat

A sokak által preferált utcai viselet, a leggings is kiváló arra, hogy feldobjuk az otthoni szettünket. A szóban forgó cicanadrág roppant sokoldalúan variálható, és nemcsak pulóverekkel és pólókkal, de kardigánnal vagy hosszú inggel is viselhető. A kötött divattermékek manapság újra a reneszánszukat élik, így abban az esetben, ha a karantén napjaira kötött szettbe bújunk, nemcsak kényelmesek, de divatosak is leszünk.

Amennyiben már nagyon hiányzik a nyüzsgés, egy bőszárú farmerrel és egy vagány pólóval remekül idézhetjük az utcai séták hangulatát a négy fal között is. Végül, de korántsem utolsó sorban, a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő, úgynevezett paper bag nadrágokkal is csempészhetünk némi divatos csillogást a karantén sokszor szürke napjai alatt az életünkbe, hiszen a szóban forgó modellek a magasított derekuknak köszönhetően roppant trendi hatást keltenek, a rugalmas anyaguknak hála pedig nagyon komfortos viseletet biztosítanak.