A duci ruhák vásárlásának titka

duci ruhák

A szépségnek ezer arca van. Szerencsére az iménti állítás manapság már a divatszakértők által is elismert tény, így a trendi öltözet nem kizárólagosan a nagyon vékony lányok privilégiuma. Érthető, hogy azok a hölgyek, akik telt idomokkal rendelkeznek, szeretnék magukat csinosnak és vonzónak tudni. Mi ehhez szeretnénk némi segítséget nyújtani, ezért összegyűjtöttük azokat a ruhatípusokat, amelyek kifejezetten az XXL mérettel rendelkező nőknek állnak jól.

A duci ruhák közül az egyik legpikánsabb és szexibb a fehér átlapolt rövid verzió. Ez a ruha bizony remekül kiemeli a hölgyek dekoltázsát, de magasan skiccelt szoknyafazonának köszönhetően a comboknak is jut a rivaldafényből. A testhez álló, hosszú ujjú darabok szintén remekül állnak a telt idomoknak.

Duci ruhák több típusa a fókuszban duci ruhák

Az akár a munkahelyre is felvehető térdig érő ruhák a hosszú ujjú szabásuknak köszönhetően nyújtják az alakot. A molett nők sokszor elkövetik azt a hibát, hogy fekete színű ruhán kívül nem szívesen öltenek magukra mást. Pedig a csillogó, lazán ejtett darabok beváltják a hozzájuk fűzött reményt, hiszen elterelik a figyelmet a fölösleges kilókról, és a segítségükkel úgy csilloghatunk, mint egy igazi királynő.

Apropó, királynő

A vörös bársony, természetesen a megfelelő szabásban, úgy vonzza a férfiak tekintetét, mint a fény a lepkét. Még egyszer hangsúlyozzuk, a szabás valóban roppant fontos szereppel bír, hiszen, ha a ruha nem kölcsönöz egyfajta légies kisugárzást a viselőjének, az ellenkező hatást fogjuk elérni, mint amit szeretnénk. duci ruhák

A tapasztalat azt mutatja, a molett hölgyek úgy félnek a pasztellszínektől, mint a tűztől! Az igazság viszont az, hogy nem kell feltétlenül teljesen száműzni a szóban forgó árnyalatot a ruhatárunkból, némi gondos tervezés fejében ugyanis remek darabokat lehet találni a duci ruhák között is az említett visszafogott színek kíséretében.

Adjunk a részletekre a duci ruhák esetében duci ruhák

Ha a választott ruha V-kivágással, esetleg ejtett vállrésszel rendelkezik, teljesen mindegy, milyen színű, hiszen az említett szabásformák elterelik a figyelmet a pluszkilókról. Végül, de korántsem utolsó sorban ejtsünk néhány szót a kötelező „little black dress”-ről is. A kedvenc kis fekete ruha minden magára adó, modern gondolkodású hölgy kelléktárában kötelező darab, hiszen rugalmasan alkalmazható, roppant sikkes és divatos.

A duci ruhák között is akadnak ilyen kis feketék szép számmal, amelyek a köztudottan slankító hatású színűknek köszönhetően igazán csinossá varázsolják a viselőjüket. Egyébként az igazság az, hogy kellő önbizalom és határozottság fejében bármilyen ízléses ruhában is megjelenhetünk, még abban az esetben is, ha kissé többet nyom alattunk a mérleg, mint azt szeretnénk. Ne feledjük, tökéletes alak nincs, de minden egyes formából ki lehet hozni a maximálist, ha odafigyelünk arra, hogy mi áll nekünk a legjobban.