Jóslatok a 2020-as tavaszi divattal kapcsolatban

tavaszi divat

A tavasz a megújulás, a tél hideg fogságából való fellélegzés nagy ünnepe! A frissesség, a szabadság iránti vágy, az életigenlés át- meg átjárja a lelkünket, amint elolvad a hó- ez a fajta energikus megújulás pedig a divat világában is érezteti az erejét.

Bár még benne járunk az őszben, ez nem azt jelenti, hogy ne sejthetnénk előre, mi vár ránk a tavasz beköszöntével a divat világában. Mi összeszedtünk néhány olyan bombabiztos ötletet, amire már jobb most vadászni a boltok kirakataiból- így garantáltan felkészültek lehetünk a tavaszi divat tekintetében.

Nos, azt már most lehet tudni, hogy tavasszal újra előkerülnek a szekrény aljáról a jólbevált bicikli nadrágok. Persze ezek a cuccok nem egyeznek azzal kivitelezésben, amit még az oviban hordtunk, viszont igaz, ami igaz, a lényeg ugyanaz: ránk tapadó, egyszerű, térdig érő nadrág. A szakértők szerint, ha a biciklis nadrágokat megtámogatjuk a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő oversize pulcsikkal, a sikert előre borítékolhatjuk.

Színek és minták.

tavaszi divat

A színek és a minták tekintetében a „minél nagyobb, annál jobb” elve érvényesül. Ez a tendencia igazából azoknak jön jól, akik szeretik az élénk, feltűnő színeket és a nagy, kihívő mintákat. Apropó minták: a dizájn mindenképp a tengerpart, tengervilág körül fog mozogni. 2020 tavaszi divatja a praktikusság terén is hozza majd a kötelezőt, amit elsősorban a hasznos overallok formájában tapasztalhat meg a nagyérdemű. Az overallok egyébként is roppant praktikus darabok, amióta világ a világ, hiszen leveszik a „nem tudom, mit vegyek fel” nehézségét a hezitáló hölgyek válláról.

Ezen kívül az említett holmik sokoldalúak, és jól állnak szinte mindenkinek. Abban az esetben, ha a tökéletes végeredményre törekszünk, támogassuk meg az overallunkat néhány feltűnő kiegészítővel – ám ez nem kötelező, főleg, ha a letisztult, visszafogott formavilág szerelmeseinek valljuk magunkat.

Reneszánsz a divatban.

tavaszi divat

Már idén megfigyelhettük a 70’-es évek újbóli reneszánszát a divatvilágban. Nem lesz ez másként a következő esztendő tavaszi divatjában sem, ahol újra hódítani fognak a csipkék, illetve a folk-stílus egyéb jellemzői. Nem maradnak el egyébként a 80’-as évek nagy visszatérői sem, a kőmosott farmer, a hatalmas vállú alkalmi ruha és a mély dekoltázs.

A 2020-as tavaszi divat nagy durranása vitathatatlanul a nagy masni lesz. E szóban forgó nagyméretű kiegészítő tulajdonképpen díszíthet bármit, ruhától kezdve, a táskánkon keresztül egészen a cipőnkig. Előnyben a kislányosabb, nőies stílus preferálói, hiszen számukra a masnik garantáltan vonzónak bizonyulnak majd.