Karcsúsító hatású divatos ruhák

divatos ruhák

Minden nő álma, hogy egy-két kilogrammal kevesebbet mutasson alatta a mérleg. Ezt a „legegyszerűbben” persze az életmódváltással lehet elérni, és természetesen nem egy-két nap leforgása alatt. Szerencsére a türelmetlenebb hölgyeknek lehetőségük van arra, hogy az itt-ott túl gömbölydednek vélt idomokat legalább optikailag vékonyabbnak mutassák, ráadásul a divat segítségével.

Bizony, jól olvasta, a divatos ruhák közül számtalan olyan létezik, amely jótékonyan hat az alakra, így a viselője is jóval csinosabbnak, ezáltal pedig határozottabbnak érezheti magát.

Mielőtt azonban rátérnénk a divatos ruhák e típusának a felsorolására, érdemes megemlíteni azt is, hogy a gömbölyded formákhoz szinte kivétel nélkül édes, bájos arc is társul. Érdemes kihasználni ezt az előnyt, és kihangsúlyozni az arcunkon azt, ami szép. A csábos tekintet, a telt ajkak szépen kisminkelve vonzzák az ellenkező nem képviselőinek a tekintetét, akik olyannyira el lesznek varázsolva a bájos pofitól, hogy tulajdonképpen már észre sem veszik a pluszkilókat.

Divatos ruhák és a kiegészítők viszonyadivatos ruhák

Egyébként a smink mellett a nagyobb, hangsúlyosabb kiegészítők is remekül terelik a figyelmet az arcra. A hosszúkás, könnycsepp alakú fülbevaló például nemcsak a szemeket emeli ki, de a dekoltázsra is felhívja finoman a figyelmet, ami lássuk be- többnyire akkor szebb, ha a hölgy teltebb alakkal bír. Maradjunk még kicsit a kiegészítők témakörénél. A szakértők egyetértenek abban, hogy a divatos, nagyméretű táskák elvonják a figyelmet a túlsúlyról, így használjuk azokat bátran.

A divatos ruhák közül azok állnak igazán jól a telt hölgyeknek – és nyújtják optikailag az alakot-, amelyek nem, vagy csak részben követik szorosan a testük vonalát. Az erősen A vonalú szoknyák például tökéletes választásnak bizonyulnak, ha szeretnénk néhány kilót letagadni a valóságos súlyunkból. Kerüljük a csípő nadrágokat és szoknyákat – a választott ruházati elem derék része, ha a mell alatt kezdődik, fantasztikusan hat az alakunkra.

Divatos ruhák és a cipők kombinációjadivatos ruhák

Ahogy már említettük kicsivel feljebb, a telt hölgyeknek mindenképpen érdemes felhívni mások figyelmét az esztétikusan megmutatott dekoltázsra, így a V-kivágású ruhák garantáltan nem okoznak csalódást. Persze a divatos ruhák semmit sem érnek a hozzájuk illő magas sarkú trendi cipők nélkül. E tekintetben fontos, hogy kényelmes is legyen az a bizonyos cipő, különben a kínos csetlés-botlás következtében elrontjuk az összhatást.

A nagyobb sarokkal rendelkező cipőkről köztudomású, hogy optikailag nyújtják az alakot, így a segítségükkel bátran letagadhatunk jónéhány kilót. Bár sokan nem értenek vele egyet, ha mégis nagyon fontos, hogy kevesebbnek látszunk a valódi súlyuknál, érdemes szétnézni a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő trükkös fehérneműk és hasleszorítós harisnyák részlegén is.