Mit tartogat a számunkra a női divat idén tavasszal?

női divat

Végre itt a tavasz! A szóban forgó évszak egyet jelent a megújulással és a vidámsággal, így nem csoda, ha a szebbik nem képviselői, felébredvén a hosszú téli álmukból, másra sem vágynak, csak az eddig szundikáló nőiességük kihangsúlyozására. A női divat trendek remek új megoldásokkal várják idén is a kedves hölgyeket- mi összeszedtünk a listáról a legnépszerűbbeket.

Nos, ha már unjuk a tömegcuccokat- és lássuk be, tavasszal rengetegen szaladgálnak teljesen egyforma pólókban az utcán- szerezzünk be néhány horgolt felsőt. A szakértők szerint idén a horgolt ruhaneműk hihetetlen népszerűségnek fognak örvendeni, amit tulajdonképpen már mi is tapasztalhatunk a tavaszi női divat jó néhány modellével kapcsolatosan.

Régi-új női divatnői divat

A nagymamáink idejében populáris megoldás 2020-ban garantáltan a reneszánszát fogja élni, amivel nincs is semmi gond, tekintve a horgolt elemek párját ritkító egyediségét és különleges kisugárzását. Egyet már most előre borítékolhatunk: ha horgolt felsőben lépünk az utcára, azonnal a figyelem koronázatlan királynőjévé avanzsálódunk! Ha eddig azt gondoltuk, hogy a neonszínek kizárólag a 20-as éveikben járó vadócok privilégiumai, kellemesen fogunk csalódni, ugyanis idén a női divat meglepő árnyalatokkal bombázza azokat, akik a megjelenésükben is szeretnék kifejezni az energikus, lángoló személyiségüket.

A neoncuccokban pedig az a legjobb, hogy 2020-ban bárki büntetlenül viselheti azokat, kortól függetlenül – ezek a darabok pedig nemcsak a szettünket, de a kedélyállapotunkat is feldobják majd. Idén tavasszal a női divat felhozatalából nem hiányozhatnak a néhány éve újra népszerűvé vált fodrok sem.

Női divat a színek és minták vonulatábannői divat

A fodros ruhák, szoknyák és felsők makacsul tartják magukat a népszerűségi listán, így ha a szóban forgó formatervezés az egyik nagy kedvencük, 2020-ban sem kell visszafognunk magunkat a butikokban. Ha már az örök kedvencekről beszélünk, érdemes megemlíteni az idei nagy sztárt is, a 70-es, 80-as évek egykori nagy favoritját, a pöttyöket. A pöttyös ruhadarabok idén elképesztően keresettek lesznek, így nem árt egy-két modellel gazdagítani a gardróbunkat.

Apropó, 70-es évek! A hippik által imádott flower-power, azaz a virágmintás darabok idén is tuti befutónak fognak számítani. Ezek az egységek roppant sokoldalúak, hiszen szoknyához, farmerhez, sőt elegánsabb nadrághoz is bátran viselhetünk bájos virágokkal ellátott felsőrészt. Amint azt láthatjuk, a női divat idén a klasszikusabb jegyeket preferálja, illetve szívesen visszanyúl a korábbi divatirányzatok kedvelt elemeihez is.