Mit várhatunk az esküvői ruháktól 2020-ban?

esküvői ruhák

Kislányként szinte mindnyájan arról a nagy napról ábrándozunk, amikor felnőve a szerelmünk karján, boldogan pirulva rebegjük el az életre szóló igent a családunk és a barátaink jelenlétében. Sokan odáig mennek az álmodozásban, hogy még az esküvői ruhájukat is megtervezik – méghozzá a lehető legaprólékosabban. Persze a divat örökké mozgó, változó sodrában lehetetlen már évekkel azelőtt eldönteni, mit fogunk viselni ezen a kétségtelenül különleges napon.

Mi jelen cikkünkben annak jártunk utána, mi számít majd trendinek 2020-ban.

Esküvői ruha egyedi színekbenesküvői ruhák

A palettán van néhány meghökkentő tétel is, így mindenképpen tartson velünk, ha idénre tervezi az esküvőjét, viszont még nem tette le egyik ruhamodell mellett sem a voksát. Nos, kijelenthetjük, hogy 2020-ban a nyilvánvaló fehér mellett más alapszínek is igen népszerűnek számítanak majd. Az egyik legdöbbenetesebb szín a fekete, igaz többnyire kiegészítőként.

A másik kedvelt árnyalat a világoszöld, akár az egész esküvői ruha színeként is, illetve a barnássárga, ami azok között a menyasszonyok között fog igazán aratni, akik ugyan szeretnének elrugaszkodni a hagyományos megoldásoktól, de nem kívánnak túl extrémek sem lenni a menyegző napján.

Visszatér a régi divatesküvői ruhák

Tavaly már megfigyelhettük, ahogy a 80’-as évek mintái, színei és formái kezdenek visszatérni a köztudatba, s ahogy most látjuk, idén ez a nagy visszatérés a menyasszonyi ruhákra is végérvényesen rányomja a bélyegét. Nincs is ezzel egyébként semmi gond, hiszen a szóban forgó trend a roppant nőies, bájosan is elegáns nyakkivágásokban fog realizálódni a leginkább, ami tulajdonképpen minden testalkatnak remekül áll.

Idén egyébként a látens hercegnők is kiélhetik minden vágyukat, hiszen a habos-babos ruhaköltemények eddig talán még sohasem tapasztalt népszerűségre tesznek szert. Ezek a fodrok és tüllök viszont másak, mint amelyekhez eddig szoktunk- sokkal súlytalanabbak, szinte lebegnek, ami csodaszépen mutat a fotókon – a kényelem persze már egy másik kérdés.

Azoknak a hölgyeknek sem kell aggódniuk, akik inkább a visszafogottabb stílust preferálják, hiszen idén az elegáns, szolid csipke, horgolt anyag újra a reneszánszát éli majd. Végül, de nem utolsó sorban azok a leendő menyasszonyok sem járnak rosszul idén, akik szívesen mutatnák meg a formás lábukat, ugyanis 2020 vitathatatlanul a magasan felskiccelt szoknyák éve lesz az esküvői ruhák terén is.