Női blúzok változatos felhozatala 2020-ban

női blúzok

Abban az esetben, ha előszeretettel mazsolázgat a viktoriánus stílusú ruhák között, illetve kedveli a romantikus, klasszikus irányvonalat a divatban, ez a cikk egyenesen Önnek íródott-, mint ahogy 2020 blúz-felhozatala is minden bizonnyal megnyeri majd a tetszését.

A női blúzok idén valóban kihozzák belőlünk a bennünk rejtőző elegáns hölgyet. Mostani írásunkban azokat a modelleket tárgyaljuk ki jó alaposan, amelyek garantáltan elsöprő sikert fognak aratni idén tavasszal és nyáron a divatvilág berkein belül.

Fókuszban a női blúzok!női blúzok

Ahogy arra céloztunk, idén a viktoriánus stílusú női blúzok bizony mindent visznek! Ezek a tipikusan buggyos ujjú felsők roppant elegáns hatást gyakorolnak a szemlélőre – ha pedig hosszú nyakú fazont választunk, az elsöprő siker nem marad el.

Nos, az biztos, hogy azok a hölgyek, akik szeretnek többet megmutatni a fedetlen bőrükből, nem találják meg a számításukat a szóban forgó modellekkel, hiszen azok hűvös eleganciája pont az ellenkező gondolatiságot képviseli: a visszafogott rejtettséget. Ha a női blúzok ezen típusát, ha egy derékban magas, skinny nadrággal vagy szoknyával párosítjuk, az alakunkat is karcsúsítjuk optikailag.

Miből készülhetnek a női blúzok?női blúzok

Az anyagok tekintetében a befutó a nőiesen lágy csipke lesz, tekintve az abból áradó romantikát és kecsességet. A csipke mellett kedvelt anyag a sifon is. Érdemes még néhány szót ejteni a buggyos ujjakról, nagyobb vállrészekről, hiszen azok valóban megkerülhetetlenek lesznek idén tavasszal és nyáron.

Az említett kialakítás azért is roppant hálás, mert sokoldalúan felhasználható: nemcsak az ünnepi alkalmak során ölthetjük magunkra a női blúzok e típusát, de a kellemes nyáresti beszélgetések, romantikus vacsorák során is nyugodtan viselhetjük a buggyos ujjú blúzokat.

Vissza az időbennői blúzok

Azoknak a nőknek, akik nincsenek ennyire elájulva a viktoriánus fazontól, szerencsére az örök kedvenc, a retro stílus nyújtja a tökéletes megoldást a szép és igényes megjelenés kialakításához. Idén ugyanis roppant divatosnak számítanak azok a modellek, amelyek a 70’-es évek csillogását idézik.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Nos, röviden azt, hogy masnikból, fényes flitterekből és nagymintákból degeszre tömhetjük magunkat a butikok polcai között! A két általunk említett stílus, a romantikus és a retro közös szerelemgyereke sem maradhat ki a felsorolásunkból. Természetesen a roppant bájos, mégis igazán egyedi és ünnepi hatású ingblúzról van szó.

Ezek a lágyesésű, légies darabok nemcsak a nadrághoz passzolnak kitűnően, de nyugodtan viselhetjük azokat szoknyával kombinálva is. Csíkos, pöttyös, mintás, egyszínű, csillogó vagy teljesen letisztult? A női blúzok idei felhozatalában garantáltan mindenki megtalálhatja a kedvére valót!