Női divat-, amitől a pasik egyenesen rosszul lesznek

divat

A hölgyek, a csábítás igazi mesterei, ösztönösen tudják, hogyan kell a férfiak szívét rabláncra fűzni. A bájos mosolyon és az elragadó tekinteten kívül rengeteg egyéb praktika lapul a szebbik nem képviselőinek a tarsolyában, amivel könnyűszerrel leveszik a teremtés koronáit a lábukról. Néhanapján azonban még a hölgyek is képesek félrenyúlni, és olyan ruhát magukra ölteni, ami titokzatos módon taszítja a férfinépséget.

Azért, hogy Ön ne kövesse el ezeket a hibákat, összeszedtük azokat a ruházati és divat elemeket, amelyek nemtetszést váltanak ki az ellenkező nemben. Kezdjük azonnal egy –nem túl frappáns- megjegyzéssel: közeleg a tél! A hideg évszak beköszöntével persze mindenki a lehető legmelegebb ruhájába burkolja magát a legszívesebben.

Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk egyszerre kényelmesek és divatosak, ám az egyik tipikus téli viselet, az UGG csizmák valamilyen rejtélyes oknál fogva rémülettel töltik el a férfiak szívét. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy mi hölgyek is a tudatában vagyunk annak, hogy az említett lábbeli divat nem az ünnepi eseményekre való, mégis előszeretettel dugjuk bele a jópofa, cuki és nem utolsó sorban kényelmesen meleg csizmába a lábunkat.

Csak okosan a divat öltözetekkeldivat

Romantikus randevúra előszeretettel veszünk fel hosszú szoknyát, hiszen az légies, kecses és nőies. Nem tennénk így, ha tudnánk, mit gondolnak a férfiak a szóban forgó divat ruhadarabról. Ki tudja, miért, de a pasik nem szeretik a hosszú szoknyát, ha pedig az élénk színű vagy nagymintás, egyenesen iszonyodnak tőle. Miért? Talán mert elrejti a hölgyek alakját, talán mert a szemükben slampos: a pontos válaszra eddig még nem derült fény.

A hölgyek, kortól függetlenül vonzódnak a „cuki” divat dolgokhoz. Bizony, még az a nő is, aki többnyire az elegáns megjelenés híve, néhanapján, főleg, ha hidegre fordul az idő, szívesen dugja bele a kezét a norvégmintás egyujjas kesztyűjébe, vagy veszi fel a Minnie-egeres pulcsiját. Inkább ne tegyünk így, ha a kedvesünk kedvében szeretnénk járni.

Igen – a pandamacis sapka, amin olyan édesen bólogatnak a puha macifülecskék is a tiltólistás ruházati elemek táborát gazdagítja, ha a férfi-szív meghódításán törjük a fejünket. Érdemes egyébként megemlíteni a poncsót is, mint a férfiszemnek gyűlöletes divat holmit. Bizony, az oly praktikus, a hölgyek által divatosnak mondott és rajongásig szeretett poncsó sem tartozik a pasik kedvencei közé.

Ne legyen elrejtve az alak!

Az alakot kiválóan elrejtő, az őszi hideggel szembeszálló modellt inkább hanyagoljuk az első randin, akármennyire is jól érezzük magunkat abban. Nos, a fiúk azt sem szeretik, ha talpig feketében jelenünk meg a hétköznapok során. Persze a fekete valóban a gyász színe, ám emellett roppant elegáns és sikkes megjelenést is kölcsönöz annak, aki nem kíván élénk színű divat cuccokba bújni.divat

A teremtés koronái egyébként a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő női gumicsizmákat sem tudják hova tenni, még abban az esetben sem, ha kinn orkán erejű széllel összekötött özönvíz jellegű időjárás tombol.

Végül, de nem utolsó sorban, a férfiak szívét a szőrmellény sem dobogtatja meg, ki tudja, milyen oknál fogva. A lányok és asszonyok nagy kedvence, a szőrmellény roppant praktikus darab, különösen a hűvös napokon, sőt, igazán esztétikus is, az urak viszont mégsem preferálják a szóban forgó divat viseletet. Nos, mit lehet tenni, ha mégis ég a vágy a szívünkben a fenti listán szereplő elemek viselése iránt, de nem szeretnénk csalódást okozni a kedvesünknek sem? A válasz egyszerű: viseljük azokat a csajos programokon!