Nyári ruhák az „ápol és eltakar” elvén

ruhák

Most, hogy már jócskán benne járunk a hideg, zimankós télben, a nyár és a meleg iránti vágyunk is egyre elviselhetetlenebbül kínoz minket. Bár még jó sokat kell aludni a következő kánikula szezonig, csillapítsuk a vágyakozásunkat néhány különleges nyári ruha kivesézésével.

Kedves hölgyek, tegyük a szívünkre a kezünket – ki az, aki tökéletesen meg van elégedve a saját alakjával? Bizony, bizony, némi faragnivaló felesleg mindig akad a testünkön, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk csábosan divatosak a nyári hónapokban is. Léteznek ugyanis szép számmal olyan trükkös ruhák, amelyek optikailag sokkal vékonyabbnak tüntetik fel a viselőjüket. Az átlapolós ruhák például pontosan oda irányítják a fürkésző tekinteteket, ahova azt mi szeretnénk. Így mindig a legelőnyösebb formánkat mutathatjuk, ráadásul akár 5-8 kilót is „letagadhatunk”.ruhák

Kedven ruha típusok

A másik nagy nyári kedvenc a fodros aljú szoknya vagy hosszú ruha. A szóban forgó ruházati elem segítségével homokóra alakot nyerhetünk, hiszen a lágy esésükkel és a finom A-vonalukkal ott takarnak, ahol arra a legnagyobb szükségünk van. Apropó, A-vonal. A legtöbb hölgy valószínűleg egyetért abban, hogy a teste legproblémásabb része fenék- és has-tájékon keresendő.

A tapasztalat is azt mutatja, hogy annak a nőnek, aki kicsit erősebb deréktájékon, a válla csábosan és nőiesen gömbölyded, tehát olyan testrész, amit mindenképpen érdemes közszemlére tenni. Az ejtett vállú A-vonalú hosszú ruháknak nincs párja, ha a szép nyak és a bájosan gömbölyded váll megmutatása a cél. Az említett ruhák takarásban tartják a derekat és a hasat, így senkinek nem fog feltűnni, ha ott egy kicsivel erősebbek vagyunk. Ez a szett egyébként roppant sokoldalú, hiszen kellemes nyáresti sétáktól kezdve esküvőkig bárhol nyugodtan viselhetjük azt, mivel manapság nagyon trendinek számít.ruhák

Egy másik ruha kategória

Végül, de korántsem utolsó sorban érdemes megemlíteni a mell alatt összehúzott hosszabb ruházati elemeket is. A kismamák által is preferált fazon jól áll szinte bárkinek, különösen azoknak a személyeknek, aki szeretnének néhány kilót elcsalni az alakjukból. Magas hölgyeknek a maxi kivitelezés felel meg a leginkább, az alacsony társaiknak pedig a térd alatt végződő A-vonalú ruha áll a legjobban.

A szóban forgó fazon egyébként azért is nagy kedvenc, mert, bár remekül ápol és eltakar, a nőies formákat, mint például a szép nyak, dekoltázs vagy váll, látni engedi, míg a vastagabb testrészeket remekül elrejti. Ahogy látjuk, nem feltétlenül kell ahhoz topmodellnek lenni, hogy nyáron is rabláncra fűzzük az ellenkező nem képviselőinek a szívét.