Olcsó ruhák, okos megoldások

olcsó ruhák

Új ruhát vásárolni öröm! Igaz, ami igaz, ha lépést akarunk tartan a divattal, jó mélyre kell nyúlni a zsebünkben, hiszen a nagy márkák friss kollekciói bizony nem a jutányos árúkról híresek. Ezek szerint muszáj kifosztani a családi kasszát vagy felélni a megtakarítását annak a hölgynek, aki szeretne trendi lenni? Szerencsére nem!

Az olcsó ruhák és az ötletes megoldások ugyanis remek lehetőséget kínálnak a vonzó megjelenés kialakításához, persze csak abban az esetben, ha okosan látunk hozzá a szóban forgó feladathoz. A tévhit, miszerint, ha valami olcsó, a minősége sem megfelelő, szerencsére már rég megdőlt, így nyugodtan kihasználhatjuk az egyes üzletek és butikok rendszeres leárazásait.

Olcsó ruhák a szekrények mélyénolcsó ruhák

Sőt, a tapasztalat azt mutatja, a gardróbunk is rejt elfeledett kincseket – olyan örök darabokat, amelyekről talán már meg is feledkeztünk, viszont némi felfrissítés és kisebb átalakítás fejében igazán mutatós, trendi holmikat is kreálhatunk azokból. Ez az utóbbi megoldás azért is zseniális, mivel teljesen ingyenes.

A legtöbb hölgy szekrénye tele van olyan régebbi márkás ruhákkal, amelyeket azért nem hordunk, mert itt vagy ott furán mutatnak felvéve. Ha a mi gardróbunkban is van néhány ilyen elfeledett darab, irány a szabó, aki a kedvünk és az elképzelésünk függvényében kicsinosítja, mintegy újjávarázsolva az adott szoknyát vagy blúzt.

Vegyük elő a merészebbik énünket!olcsó ruhák

Legközelebb, ha a szekrény előtt állunk, nézzünk úgy a ruhatárunkra, mintha most látnánk először az egyes elemeket. Alkossunk különleges kombinációkat és térjünk el a megszokott párosításoktól. Higgye el, ha a kedvenc nadrágját most nem ahhoz a felsőhöz fogja felvenni, amihez általában, hanem egy teljesen másik kombinációt választ, az eredmény elképesztő lesz, Ön pedig úgy fog festeni, mintha új ruhákat vásárolt volna.

Okos megoldás lehet egyébként –és ráadásul olcsó is-, ha a megszokott szettünket egyedi és szokatlan kiegészítőkkel dobjuk fel. Ez esetben szintén érdemes a szabadjára engedni a fantáziánkat! A kalapok, sálak és ékszerek világa csodás lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék jutányosan felújítani a garnitúrájukat, hiszen egy-egy egyedi darab teljesen új fényt kölcsönöz a megjelenésünknek. A divat folyton nyüzsgő sodrában a trendek egymást kergetve, újra meg újra felbukkanva, kicsit felfrissülve lépnek porondra.

Éppen ezért könnyen lehet, hogy ami divatos volt a 80’-as években, – majd ciki a következő évtizedben- most 2020-ban újra a reneszánszát fogja élni. Tartsuk nyitva a szemünket, és ne restelljünk akár a szüleink szekrényében is kutakodni kicsit, ha azt látjuk, a régen divatosnak számító vonalak, színek és minták újra felütötték a fejüket. Ezekkel az olcsó, mégis nagyszerű megoldásokkal úgy frissíthetjük fel a szettjeinket, hogy tulajdonképpen nem is költöttünk szinte semmit.