Ruha a férfiszívek elcsábításának a jegyében

ruha

A szebbik nem képviselői a csábítás nagy mesterei, ez nem vitás. A hölgyek kiváló érzékkel fűzik rabláncra a férfiak szívét, örök fogságban tartva, megbabonázva a teremtés koronáit. Mindezt a belőlük áradó nőiességgel, szenvedéllyel érik el – meg persze a stílusos, elegánsan is csábító megjelenéssel.

Az igazság az, hogy léteznek olyan ruha darabok a gardróbunkban, aminek a férfiak egyszerűen nem tudnak ellenállni! A „little black dress” például – ami garantáltan minden hölgy kelléktárában megtalálható- nem más, mint a kedvenc kis fekete miniruhánk.

A szóban forgó ruha roppant sokoldalú, hiszen szinte bármilyen esemény apropójából kikaphatjuk a szekrényből, emellett pedig hihetetlenül mutatós is. A lényeg, hogy tartsuk meg az ízlésesség szabályait, ne tegyünk ki „mindent” a kirakatba- így igazi hölgyek maradhatunk, sőt, a férfiak figyelmét is jobban felkelti az, amit csupán sejtenek.ruha

Mi kelti fel az érdeklődést?

A pasik a miniruhák mellett a magassarkkú cipőt viselő hölgyeket is előszeretettel mustrálgatják az utcán vagy a társaságban. Persze az sem mindegy, milyen a szóban forgó cipő. A tapasztalat azt mutatja, az erősebbik nem képviselői inkább a klasszikus vonalakat követő, hegyes orrú, tűsarkú modelleket preferálják – pont fordítva a hölgyekkel. Valljuk be, mi, nők, inkább a kényelmes, lapos, maximum telitalpú modelleket részesítjük előnyben, hiszen azokban akár több órát is sétálhatunk, mindenfajta felszisszenés és fájdalomérzet nélkül.

A férfiak a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő oversize – nagyméretű- cuccokért is odáig vannak-, szerencsére ebben egyetértenek a hölgyekkel. A szóban forgó ruha elem remekül áll szinte minden alakú nőnek, hihetetlen popularitását pedig a sokoldalúságának köszönheti. Ápol és eltakar –akár ez is lehetne a mottója a nagyméretű felsőknek, amelyeket feszes, a testünkre simuló nadrággal vagy szoknyával kombinálva igazán szexi, vad, emlékezetes benyomást kelthetünk az ellenkező nemben.

A farmer és a csipke előnyei.ruha

A nyár és a tavasz nagy slágere, a fehér színű farmer ruha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva szinte vonzza a férfiak tekintetét. Vigyázat! Narancsbőrös combok esetén inkább kerüljük a fehér feszes nadrágot, hiszen a viselésével óhatatlanul is minden szépséghibánkat közszemlére tesszük.

Végül, de korántsem utolsó sorban, jöjjön a férfiszívek nagy favoritja: a csipkés fehérnemű. A részletekben gazdag, buja szett garantáltan levesz bárkit a lábáról, hiszen pont annyit mutat, ami az őrületbe kergeti a pasikat. Nyilván nem kell minden egyes együtt töltött alkalommal feszes csipke szettben virítani –hiszen a laza, komfortos pizsama olyan kényelmes- ám, ha közeleg az összebújós hétvége, egész nyugodtan meglephetjük a szívünknek kedves férfit az őrjítő, vadító fehérneművel- a hatást nyugodtan előre borítékolhatjuk!