Trendi ruhák lányoknak 2019-ben

trendi ruhák

A fiatal hölgyek életében számos olyan alkalom adódik, amikor valódi királynőként kell kinézniük. A különféle családi partik, az évnyitó vagy éppen a ballagás mind olyan különleges események, amikor a lányok nem bízhatják a véletlenre a megjelenésüket. A trendi ruhák „levadászása” persze korántsem olyan egyszerű feladat, mint az első ránézésre tűnik.

Az igazság az, hogy a trendi ruhák közül a tökéletes kiválasztása egyszerre izgalmas és bosszantó is- főleg, ha több órás keresgélés után még mindig tanácstalanul bolyongunk a butikok kirakata előtt. Általában ott vétnek a lányok hibát, hogy a magazinokat olvasgatva úgy érzik, a ruha, amit a kedvenc énekesükön vagy színésznőjükön látnak, nekik is tökéletesen fog állni.

Az elképzelés viszont sok esetben távol áll a valóságtól. De nem kell aggódni, hiszen nincs az a testalkat, amire ne lehetne találni a trendi ruhák közül ideálisan passzolót, a lényeg csak az, hogy legyünk tisztában az adottságinkkal és a tulajdonságainkkal. A vállnélküli ruhák hihetetlenül divatosnak számítanak manapság, de a helyzet az, hogy csak azoknak a lányoknak állnak igazán jól, akiknek gömbölyded, csinos válluk van. De szélesebb formákkal megáldott személyeknek sem kell aggódni, hiszen egy alig látszó, elegáns spagetti-pánt eltereli a figyelmet arról a testrészükről, amire nem a legbüszkébbek.

A vékonyabb lányoknak ezenkívül remekül illenek a trendi ruhák közül, főleg, ha alkalmit keresnek, a sellő-típusú darabok. A testükre tapadó, nőies viselet rabul ejti bárki szívét. A kicsikét teltebb idomokkal rendelkező lányoknak az A-vonalú ruhák a legjobb barátaik, hiszen a deréktól kecsesen kiszélesedő ruhaköltemények ott takarnak, ahol arra szükség van. 2019-ben ismét divatosnak számít a csipke, ami nemcsak elegánssá teszi a viselőjét, de földöntúli kecsességgel is megajándékozza.

A 70’-es évek retro stílusa szintén visszatérni látszik az idei divatban, ami kezdetben még csak finom utalások formájában volt jelen a nagyobb márkák kollekcióiban, viszont az év közepén már elégé erőteljesen érezhetjük a hippik szabadságának szelét és a flower powert. Persze divat ide vagy oda, a mérvadó az, ha a ruhát felpróbálva kényelmesnek ítéljük meg azt, illetve, ha a tükörbe belenézve úgy érezzük: megtaláltuk az igazit!