Két kedvenc menyasszonyi ruha kölcsönző szalon Magyarországon

menyasszonyi ruha kölcsönző

„Valami új, valami régi, valami kék, valami kölcsön”, tartja a régi mondás – a népi bölcsességet pedig a legtöbb menyasszonyi ruha kölcsönző is a magáénak érzi. A legtöbb hölgy már kislányként a Nagy Napról álmodozik, amikor is a kedvese karján az oltárhoz lépve színt vallhat arról az örök szerelemről, amit a szívében dédelget a másik iránt.

Az esküvőnek minden tekintetben tökéletesnek kell lennie, ám ez különösen igaz az esküvői ruha vonatkozásában. Bár a két főszereplő a menyasszony és a vőlegény- kétségtelen, hogy a legnagyobb figyelmet a fehér ruhában pompázó, piruló ara kapja.

Kölcsönzött vagy új?

menyasszonyi ruha kölcsönző

Az örök dilemma, hogy a ruha új vagy kölcsönzött legyen. A prémiumkategóriás termékeket kínáló menyasszonyi ruha kölcsönzőket érdemes komolyabban mérlegelni, hiszen általuk tetemes mennyiségű pénzt megspórolhatunk.

Abban az esetben ugyanis, ha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy a szóban forgó alkalmi ruha a szekrényben porosodjon az idők végezetéig, akár bérelhetjük is azt a Nagy Napra – majd, ha a funkcióját beöltötte, az egyezség jegyében minden gond nélkül visszaszolgáltatjuk a választott esküvői szalonnak.

A Boglárka menyasszonyi ruha kölcsönző szalon a fiatal arák kedvence!

menyasszonyi ruha kölcsönző

Magyarországon kétségtelenül az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő menyasszonyi ruha kölcsönző szalon a Boglárka. A szalon csodaszép, jutányos árú, igényes kialakítást élvező ruhakölteményeit amellett, hogy teljes költségen meg is vásárolhatjuk, ha a úgy látjuk célszerűnek, ki is kölcsönözhetjük azokat. A szóban forgó alkalmi ruhaszalontól az esküvői öltözet mellett egyébként akár szalagavató-, vagy koszorúslány ruhák is kölcsönözhetők, abszolút reális áron, az igényesség jegyében.

LaMariée, avagy a kézzel fogható stílus

menyasszonyi ruha kölcsönző

A menyasszonyi ruha kölcsönzők listáján a LaMariée Budapest szintén előkelő helyet foglal el, nem véletlenül. A díjnyertes szalon mögött álló szakemberek joggal lehetnek büszkék az elért eredményeikre.

Az a tanácstalan ara, aki időpont egyeztetés után megérkezik a szalonba, azonnali és hatékony segítséget kap a tökéletes menyasszonyi ruha megtaláláshoz. A próbára akár a barátainkat is elvihetjük, akik segítenek meghozni a nagy döntést- akár kölcsönöznénk, akár teljes áron szeretnénk megvenni az adott ruhát.